Meci interesant în Serie A: Lazio Roma – SSC Napoli

Analiza meciuri

Lazio Roma – SSC Napoli

Cel mai interesant duel din etapa cu numarul 32 din Serie A se va juca duminica seara. Va fi o confruntare intre doua echipe care se lupta pentru un loc de Champions League. Ocupanta pozitiei a 4 a, Lazio, o va intalni pe Napoli, care in prezent este pe 3 si are cu 4 puncte mai mult. Totusi, gazdele sunt mai in forma, deoarece acum cateva zile au eliminat-o din Cupa pe rivala Roma si s-au calificat in finala, iar napoletanii au fost opriti din acest drum, de catre Juventus. Disputa din tur s-a incheiat la egalitate 1-1, iar in sezonul precedent Napoli s-a impus in ambele partide.

Lazio Roma

A ramas neinvinsa in confruntarea din tur si acum va face tot posibilul sa obtina cele 3 puncte, mai ales ca va avea sprijinul fanilor. Daca va triumfa, se va apropia la 1 punct de Napoli. Referitor la ultimele 5 meciuri, Lazio a bifat 4 victorii si o remiza, asa ca are un moral bun inaintea acestui duel. Cu toate ca a fost condusa acum cateva zile cu 3-1 de catre Roma, a reusit sa mai marcheze un gol si tabela a aratat scorul final de 3-2. S-a calificat in finala Cupei Italiei, fiindca in meciul tur a castigat cu 2-0 si o va intalni pe Juventus. Pana atunci cu siguranta va incerca sa ajunga pe locul 3 in campionat, fiind ultima pozitie care duce in Champions League. Biglia, Marchetti si Vrij nu vor juca pentru ca sunt accidentati.

SSC Napoli

A ratat sansa sa ajunga in finala Cupei, fiindca zilele trecute a fost oprita de Juventus, care s-a impus in ambele partide. Napoli a egalat de doua ori si nu putem spune ca nu a dat totul pe teren pentru a castiga. Cu 3 zile inainte s-au intalnit in Serie A, pe stadionul San Paolo si scorul a fost egal 1-1. Napoletanii sunt in spatele Romei, la 4 puncte distanta. Inainte de remiza cu “Batrana Doamna”, avea o serie de 3 victorii la rand in campionat, asa ca nu va fi de mirare daca o vom vedea jucand ofensiv din primul minut pe stadionul Olimpico, chiar daca va absenta Tonelli.

{{notification_msg}}