Meci interesant în Serie A: AC Milan – Atalanta Bergamo

Analiza meciuri

AC Milan – Atalanta Bergamo

In acest weekend se va juca etapa cu numarul 17 din Serie A si am ales sa facem analiza unui duel interesant intre ocupanta locului 3, Milan si echipa de pe pozitia a 6 a, Atalanta, care in prezent are cu 4 puncte mai putin. Ambele au fost infrante in etapa trecuta, asa ca acum isi doresc sa se revanseze fata de fani. In campionatul precedent scorul a fost 0-0 pe San Siro, iar in celalalt meci Atalanta a castigat cu 2-1.

AC Milan

Isi doreste sa obtina cele 3 puncte, mai ales ca evolueaza foarte bine acasa, unde a inregistrat 5 victorii si o remiza. S-a impus in deplasarile din meciurile cu Empoli si Palermo, dar weekend-ul trecut a fost invinsa pe Oimpico cu 1-0 de catre AS Roma, ocupanta locului secund. Asadar, jucatorii antrenorului Montella sunt la 3 puncte in spatele romanilor, care in aceasta etapa vor juca cu liderul Juventus. Acum Milan are sansa sa reduca diferenta fata de locul 2, bineinteles daca va triumfa in duelul de sambata. Pe lista accidentatilor se afla Bonaventura, Calabria si Montolivo.

Atalanta Bergamo

Putina lume credea ca dupa primele 16 etape, Atalanta se va lupta pentru o pozitie ce duce intr-o competitie europeana. A avut parte de un start slab de sezon, deoarece in primele 5 meciuri a bifat o victorie si 4 infrangeri. Antrenorul Gasperini a reusit sa redreseze situatia si Atalanta a inceput sa evolueze din ce in ce mai bine, obtinand 8 victorii si un rezultat de egalitate. In meciul de pe terenul campioanei Juventus, a fost invinsa cu 3-1 si cu acelasi scor a pierdut si in fata celor de la Udinese. Acum va trebuie sa fie foarte atenta pentru ca o va astepta un duel dificil pe San Siro. Gasperini nu se va putea baza pe serviciile jucatorilor Konko, Paloschi, Berisha si Suagher, pentru ca sunt accidentati.

{{notification_msg}}