Meci interesant în Segunda Division: Almeria – Rayo Vallecano

Analiza meciuri

Almeria – Rayo Vallecano

Nu cu mult timp in urma, aceste doua rivale evoluau in La Liga. In noul sezon au obtinut doar o remiza si au fost o data infrante. Almeria a terminat la egalitate in prima etapa cu Cadiz, dupa care a pierdut cu Oviedo, in timp ce Rayo a fost infranta de Elche si a remizat cu Valladolid. S-au intalnit ultima data acum doua sezoane in La Liga si Rayo Vallecano a castigat ambele dueluri. In 2008 s-a conturat ultima victorie a Almeriei, in fata celor de la Vallecano, intr-un meci din Cupa.

Almeria

S-a luptat pentru evitarea retrogradarii si a reusit sa ramana in Segunda Division. A fost primul sezon dupa ce a venit din La Liga si nimeni nu s-a asteptat sa evolueze atat de modest. Almeria a inregistrat 18 remize, din care 12 pe teren propriu, unde a castigat doar un meci. Si-a imbunatatit lotul in aceasta perioada de transferuri prin venirea jucatorilor Fidel, Diamanka si Trujillo, insa nu toti au confirmat pana acum. Va lipsi Diamanka, deoarece a fost eliminat in disputa cu Oviedo, pierduta cu 2-0. Dubarbier cu care ne-am obisnuit sa-l vedem titular, nu va fi pe teren in meciul cu Vallecano, pentru ca este accidentat.

Rayo Vallecano

Din pacate pentru fani, Rayo a retrogradat din La Liga in sezonul precedent. Nu a mai putut sa se salveze, avand si ghinion pe final, cand a incercat sa joace doar la victorie. Acum va trebui sa lupte pentru revenirea in prima liga si nu va fi deloc usor. Antrenorul Paco Jemez impreuna cu cativa jucatori au parasit echipa in aceasta vara. Conducerea clubului a hotarat sa imbunatateasca lotul prin venirea pe banca tehnica a antrenorului Jose Ramon Sandoval si a jucatorilor: Cristalda, Zucculini, Inguez si Gazzaniga. In prima etapa a pierdut in fata celor de la Elche cu toate ca a avut avantaj, iar in urmatorul duel a remizat 0-0 cu Valladolid. Antrenorul Sandoval a facut cateva modificari in primul 11, insa de aceasta data nu se va putea baza pe Raul Baena si Drink.

{{notification_msg}}