Meci interesant în prima ligă din Rusia: Terek Grozny – FC Krasnodar

Analiza meciuri

Terek Grozny – FC Krasnodar

Este un derby al acestei etape intermediare, inaintea caruia Terek Grozny ocupa locul 5 in clasament si are cu doua puncte mai putin fata de Krasnodar, echipa de pe pozitia a 4 a. Ambele au inregistrat cate 7 victorii, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca jucatorii lui Krasnodar au trecut de grupele Europa League, fiindca si-au asigurat locul 2. De asemenea Krasnodar s-a calificat in runda a 4 a din Cupa Rusiei si vine dupa o serie de 4 deuluri fara infrangere. In etapa trecuta Terek a pierdut cu Spartak Moscova. Aceste doua echipe s-au intalnit in primul meci al sezonului si Krasnodar a castigat pe teren propriu cu 4-0.

Terek Grozny

Weekend-ul trecut a intrerupt seria de 7 rezultate pozitive. A infrant-o Spartak cu 1-0 si a fost cel de-al doilea esec suferit acasa de Terek. Isi doreste sa-si ia revansa acum, fata de esecul usturator cu Krasnodar. A invins-o pe Zenit cu 2-1 si a remizat fara goluri cu Tomsk. Nu a reusit sa inscrie in poarta celor de la Spatak Moscova si se intampla mai rar sa nu marcheze intr-un meci. In mare parte antrenorul Rakhimov foloseste aceeasi echipa de start, insa uneori apar putine modificari. Acum probabil Grozav si Lebedev vor juca in locul lui Mitrishev si Roshi.

FC Krasnodar

Evolueaza in 3 competitii, insa pana acum trebuie sa fie multumita de rezultatele pe care le-a avut, in afara de faptul ca nu a reusit sa castige in deplasare. Chiar daca a remizat de 5 ori si a pierdut o data, ocupa locul 3 in clasament. Ultima remiza din Europa League cu Salzburg, i-a asigurat locul in saisprezecimi. A jucat 3 meciuri consecutive pe teren propriu, in campionat, din care o data a remizat cu Orenburg, cu toate ca a avut un avantaj de 2-0. Krasnodar s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Ural, iar in etapa trecuta a invins-o pe Zenit, cu un gol marcat in minutele de prelungire. Nu se stie daca ii vom vedea in teren pe Gazinksy si Petrov, iar Mamaev va lipsi pentru ca este accidentat.

{{notification_msg}}