Meci interesant în Premier League: West Ham – Arsenal

Analiza meciuri

West Ham – Arsenal

Doua rivale ale orasului Londra vor fi fata in fata intr-un meci din etapa cu numarul 14, din Premier League. West Ham si Arsenal au fost eliminate saptamana trecuta din sferturile de finala ale Cupei Ligii. In campionat, Arsenal este mai bine clasata, ocupand locul 4, in timp ce West Ham se afla pe pozitia a 16 a si are cu 16 puncte mai putin. In confruntarile directe din sezonul trecut scorul a fost 3-3 pe acest stadion, iar pe Emirates, West Ham a reusit o victorie cu 2-0.

West Ham

Atunci evolua mult mai bine fata de cum a facut in cele 13 etape din acest campionat. Trebuie sa precizam ca acum este la un punct distanta fata de Hull, echipa de pe locul 18. West Ham vine dupa o serie de doua esecuri si tot atatea remize. Weekend-ul trecut a obtinut un punct in duelul de pe Old Trafford, cu Manchester United. Dupa 3 zile a pierdut cu 4-1 in sferturile de finala ale Cupei Ligii, tot cu aceeasi adversara, insa in acea partida antrenorul Bilic nu s-a putut baza pe Cresswell si Antonio, care probabil vor lipsi si in duelul cu Arsenal. Masuaku si Nordtveit ii vor inlocui si e posibil sa mai vedem cateva modificari in primul 11. Din cauza accidentarilor vor lipsi: Tore, Caroll, Byram, Sakho si Oxford.

Arsenal

Am mentionat deja ca Arsenal a fost eliminata din Cupa Ligii, dupa esecul cu 2-0, suferita in fata celor de la Southampton. Totusi antrenorul Wenger a aratat ca nu a fost interesat de acea competitive, prin echipa de start pe care a folosit-o. Arsenal trebuie sa se concentreze mai mult in Premier League, unde in ultimele 5 partide, a inregistrat doua victorii si trei remize, iar acum are cu 3 puncte mai putin fata de liderul Chelsea. In Champions League a terminat la egalitate 1-1 acasa cu PSG in meciul precedent si probabil se va califica in saisprezecimi, de pe locul 2. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11, care a obtinut victorie cu 3-1 in fata celor de la Bournemouth, in etapa trecuta. Pe lista accidentatilor se regasesc: Debuchy, Elneny, Bellerin, Giroud, Akpom, Mertesacker, Welbeck si Cazorla. 

{{notification_msg}}