Meci interesant în Premier League: Tottenham – Everton

Analiza meciuri

Tottenham – Everton

Doua meciuri ale etapei cu numarul 27 din Premier League se vor juca duminica. In primul din ele se va intalni ocupanta locului secund, Tottenham, cu echipa de pe pozitia a 7 a, Everton, care in prezent are cu 9 puncte mai putin. Oaspetii sunt intr-o forma buna si vin dupa o serie de 6 victorii si 3 remize, iar gazdele in ultimele 5 dueluri au bifat doua triumfuri, doua rezultate de egalitate si o data au pierdut. In precedentele 3 confruntari directe scorul a fost egal si ramane de vazut daca si de aceasta data va fi o remiza.

Tottenham

Etapa trecuta a invins-o acasa pe Stoke cu 4-0, intr-un meci in care Kane a reusit sa inscrie de 3 ori, egalandu-i pe Sanchez si Lukaku in clasamentul golgheterilor din Premier League. Va fi un meci interesant, fiindca cei doi atacanti, Kane si Lukaku, vor face tot posibilul sa marcheze. Tottenham are nevoie de puncte pentru ca isi doreste sa termine pe un loc ce duce direct in Champions League, iar ocupanta locului 6, Manchester United, este la o distanta de 5 puncte, in spate. Victoria cu Stoke a ridicat moralul jucatorilor antrenorului Pochettino, fiindca acesta a fost afectat, dupa eliminarea din Europa League, din dubla cu Gent. Pe de alta parte, Tottenham se gandeste sa castige FA Cup, competitie in care weekend-ul urmator se va lupta cu Millwall, o echipa din liga a 3 a. Lamela si Rose vor lipsi in partida de duminica, fiindca sunt accidentati.

Everton

Am mentionat deja ca oaspetii din Liverpool se afla in forma buna inaintea acestui meci de pe stadionul White Hart Lane, tinand cont ca au inregistrat 6 victorii si 3 rezultate de egalitate in ultimele 9 dispute, asa ca se vor lupta pentru locurile ce duc in competitiile europene. In prezent, Everton are cu 5 puncte mai putin decat Liverpool, aflata pe locul 5. In spatele ei se afla West Bromwich, la o distanta de 4 puncte. Antrenorul Koeman nu a fost inspirat in partida din FA Cup cu Leicester, deoarece a pierdut acel meci cu 2-1. Trebuie sa precizam ca Everton a bifat 4 victorii consecutive pe teren propriu. Weekend-ul trecut antrenorul Koeman i-a lasat pe Mirallas si pe McCarthy sa se odihneasca si probabil acum ii vom vedea titulari. Pe lista accidentatilor se afla atacantul Bolasie si mijlocasul Besic.

{{notification_msg}}