Meci interesant în Premier League: Swansea – Leicester

Analiza meciuri

Swansea – Leicester

Al doilea meci de duminica din Premier League, din cadrul etapei cu numarul 25, va fi un duel intre doua echipe aflate deasupra zonei retrogradabile. Atat Swansea, cat si Leicester au mare nevoie de puncte. Galezii sunt intr-o forma mai buna, iar fosta campioana a Angliei a pierdut in precedentele 4 etape. Ultimele 4 confruntari directe au fost castigate de Leicester.

Swansea

Este favorita pentru ca va avea sprijinul fanilor si va juca acasa. Recent pe banca tehnica a fost adus noul antrenor, Clemens. Cu acesta, Swansea a bifat doua victorii la rand in fata celor de la Liverpool si Southampton, iesind astfel din zona retrogradabila. Etapa trecuta a fost foarte aproape sa remizeze cu Manchester City, dar din pacate a primit gol in finalul meciului. In prezent are cu un punct mai mult fata de ocupanta locului 18, Hull, asa ca va face tot posibilul sa obtina cele 3 puncte in partida cu Leicester. Probabil vom vedea un prim 11 asemanator cu cel din etapa precedenta. Montero si Ki Sung-Yong vor absenta, pentru ca sunt accidentati.

Leicester

A evoluat foarte slab in acest sezon, in Premier League. Acum are doar cu un punct mai mult fata de echipele din zona fierbinte a clasamentului. Putina lume se astepta sa o vada pe Leicester in aceasta postura, tinand cont ca in sezonul trecut a castigat titlul de campioana. Totusi jucatorii antrenorului Ranieri au reusit sa se califice in saisprezecimile Champions League, la debutul in aceasta competitie. Mahrez si Vardy sunt cei mai in forma din echipa, dar probabil rezultatele slabe din campionat se datoreaza faptului ca, Leicester s-a luptat pe mai multe fronturi. In partida precedenta a reusit sa castige cu Derby in FA Cup, dupa reprizele de prelungire. Inainte avea o serie negativa de 4 infrangeri in Premier League. Atacantul Ullo va lipsi, fiindca acuza unele accidentari. 

{{notification_msg}}