Meci interesant în Premier League: Manchester City – Leicester

Analiza meciuri

Manchester City – Leicester

Sambata se vor juca 5 partide din etapa cu numarul 37 din Premier League, iar in una din ele ocupanta locului 4, Manchester City se va intalni cu fosta campioana Leicester, care in prezent se afla pe pozitia a 9 a in clasament si are cu 26 de puncte mai putin. Asadar, gazdele au mai multa nevoie de puncte decat oaspetii, deoarece se lupta pentru un loc ce duce in Champions League. Leicester spera sa continue traditia bunelor rezultate obtinute in duelurile cu City, cum a fost si in precedentele 3 dispute, cand s-a impus de doua ori si o data a terminat la egalitate.

Manchester City

Anul trecut , Leicester a castigat cu 3-1 pe Stadionul Etihad, iar in turul campionatului s-a impus acasa cu 4-2 in fata lui Manchester City. Desigur, va fi un motiv in plus pentru jucatorii antrenorului Guardiola sa se razbune, insa acestia oricum se gandeau la cele 3 puncte, pentru a fi cat mai aproape de obiectivul pe care si l-a propus clubul. Dupa victoria cu 5-0 din etapa trecuta cu Crystal Palace, s-a apropiat la 1 punct de Liverpool, care ocupa locul 3, dar mai are un meci de jucat. Pe de alta parte rivalele Manchester United si Arsenal sunt in spate, insa credem ca se vor lupta pentru pozitia a 4 a. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 ca si cel din etapa trecuta, mai ales ca pe lista accidentatilor se regasesc: Gundogan, Stones, Aguero si portarul Bravo.

Leicester

Am mentionat deja ca fosta campioana este pe locul 9 inaintea acestui duel. In precedentele doua etapa s-a impus in fata celor de la Watford si West Bromwich. Se afla la 3 puncte distanta de ocupanta pozitiei a 15 a, Watford si poate termina pe un loc mai jos in clasament, fiindca mai are de jucat cu Manchester City si cu Tottenham. Totusi are un moral bun inaintea partidelor cu City, asa ca ne asteptam ca jucatorii antrenorului Shakespeare sa faca tot posibilul pentru a obtine un rezultat favorabil. Din cauza accidentarilor vor absenta: Morgan, Mendy si Wague.

{{notification_msg}}