Meci interesant în Premier League: Leicester – Manchester City

Analiza meciuri

Leicester – Manchester City

In etapa cu numarul 15 din Premier League, se vor intalni doua echipe care au reusit sa se califice in saisprezecimile Champions League. Fosta campioana, Leicester nu se descurca foarte bine in campionat, fiindca in prezent se afla pe locul 16, iar Manchester City ocupa pozitia a 4 a si are cu 17 puncte mai mult. In confruntarile din sezonul trecut Leicester s-a impus in deplasare, iar acasa a remizat.

Leicester

Se afla foarte aproape de zona retrogradabila si isi doreste sa puna capat seriei de rezultate slabe, insa in prezent nu pare a fi capabila sa o impiedice pe Manchester City. Are doar doua puncte in plus fata de ocupanta locului 18, Hull. Totusi jucatorii antrenorului Ranieri au reusit sa inscrie in multe meciuri, dar problema e in defensiva. Din acest motiv a incasat 5 goluri in ultimul duel din grupele Champions League, pe stadionul celor de la FC Porto. Trebuie sa precizam ca Leicester si-a asigurat primul loc in grupa, inaintea acelui meci si Ranieri a folosit o echipa formata din mai multe rezerve. Cei mai importanti jucatori au fost menajati pentru disputa cu Manchester City. Mijlocasul Drinkwater si portarul Schmeichel vor lipsi in partida de sambata.

Manchester City

Oaspetii din Manchester au fost invinsi in etapa trecuta cu 3-1 de catre liderul Chelsea si s-au distantat la 4 puncte de echipa londoneza. Acum cateva zile jucatorii lui Guardiola au remizat 1-1 cu Celtic, in ultimul meci din grupele Champions League, insa primul 11 a fost format din jucatori cu mai putina expierenta, fiindca Manchester City si-a asigurat calificarea. Fernandinho, Otamendi si Aguero vor lipsi, deoarece sunt suspendati din cauza cartonaselor primite. Ramane de vazut ce echipa de start va trimite Guardiola in teren, avand in vedere ca Delph, Sterling si Kompany, inca sunt accidentati.

{{notification_msg}}