Meci interesant în Premier League: Crystal Palace – Manchester United

Analiza meciuri

Crystal Palace – Manchester United

Doua echipe aflate in partile opuse ale clasamentului se vor intalni in acest duel. Crystal Palace, echipa de pe pozitia a 15 a, va primi vizita lui Manchester United, ocupanta locului 6, care in prezent are cu 9 puncte mai mult. Ambele au inceput sa evolueze mai bine in ultima vreme, asa ca ne asteptam sa vedem un duel intersant miercuri seara, la fel ca cel din finala FA Cup, pe care United a castigat cu 2-1, dupa minutele de prelungire. In confruntarile directe din campionatul trecut, rezultatul a fost 0-0 pe acest stadion, iar pe Old Trafford gazdele au castigat cu 2-0.

Crystal Palace

Este o echipa care ii poate pune probleme lui Manchester United, mai ales cand joaca acasa si din acest motiv fanii spera la un rezultat pozitiv. Crystal Palace a invins-o cu 3-0 pe Southampton acum doua etape, iar in weekend-ul trecut a remizat 3-3 in deplasarea de la Hull. Inainte de cele doua partide se afla in zona retrogradabila, iar acum are cu 3 puncte mai mult decat ocupanta locului 18, Swansea. Va trebui sa fie foarte atenta in disputa cu Manchester United, insa va incerca sa profite de faptul ca evolueaza pe teren propriu si are sprijinul fanilor. Pe lista indisponibililor se regasesc: Remy, Puncheon, Mandanda, Souare si Wickam.

Manchester United

Vine dupa o victorie importanta obtinuta acasa cu 1-0 in fata celor de la Tottenham, avand in vedere ca in precedentele 3 partide a terminat la egalitate. A fost cel de-al 8 lea duel in care jucatorii antrenorului Mourinho au ramas neinvinsi. Pe de alta parte, Manchester United s-a calificat in saisprezecimile Europa League, unde o va intalni pe St. Etienne. Totusi este o echipa cu pretentii care isi doreste ca in fiecare sezon sa fie in topul clasamentului din Premier League, insa acum este la 13 puncte distanta fata de liderul Chelsea. La inceputul anului viitor va juca o dubla cu Hull in semifinala Cupei Ligii. Mourinho nu se va putea baza in disputa de miercuri, pe serviciile jucatorilor: Mkhitaryan, Shaw, Valencia si Smalling.

{{notification_msg}}