Meci interesant în Premier League: Chelsea – Manchester City

Analiza meciuri

Chelsea – Manchester City

Miercuri seara se vor juca inca 6 meciuri din etapa cu numarul 31, a celui mai puternic campionat din Anglia si credem ca intalnirea dintre liderul Chelsea si ocupanta locului 4, Manchester City, va fi cea mai interesanta. Londonezii au pierdut surprinzator weekend-ul trecut, acasa cu 2-1, partida cu Crystal Palace, iar City are o serie de 3 remize consecutive. Meciul din tur a fost castigat de Chelsea cu scorul de 3-0, punand capat unor rezultate slabe inregistrate in dueluri cu Manchester City.

Chelsea

In FA Cup, a fost infranta anul trecut cu 5-1 de City, chiar pe Stamford Bridge si cu siguranta acum va incerca sa se revanseze fata de fani. De la venirea antrenorului Conte pe banca tehnica, Chelsea evolueaza foarte bine si este aproape de un nou titlul de campioana, avand in vedere ca are 7 puncte avans fata de urmaritoarea Tottenham, cu 8 etape inainte de final. Dupa esecul cu Crystal Palace, lucrurile s-au mai complicat putin, insa ramane de vazut daca a fost doar o zi proasta pentru jucatorii lui Conte. Inainte de aceasta infrangere, Chelsea a inregistrat o serie de 10 victorii si doua remize, plus o calificare in semifinalele FA Cup. Probabil il vom vedea pe Pedro jucand in locului Moses, care acuza unele dureri.

Manchester City

Este cel de-al doilea meci dificil la rand pentru City, tinand cont ca acum 4 zile a intalnit-o in deplasare pe Arsenal si a remizat 2-2, cu toate ca a avut de doua ori avantaj. Apararea nu functioneaza la fel de bine ca atacul si din acest motiv nu e de mirare ca Manchester City a bifat 3 rezultate de egalitate consecutiv. Jucatorii antrenorului Guardiola n-au putut invinge in partidele cu Liverpool si Stoke, insa in aceeasi perioada s-au calificat in semifinalele FA Cup, eliminand-o pe Midllesbrough. Trebuie sa va reamintim ca in Champions League n-a fost mai buna decat Monaco si s-a oprit in optimi, cu toate ca a avut un avantaj de doua goluri, din prima mansa. Pe lista indisponibililor se afla Sagna, Jesus si Gundogan.

{{notification_msg}}