Meci interesant în Premier League: Chelsea – Everton

Analiza meciuri

Chelsea – Everton

Este unul din cele mai interesante meciuri din etapa cu numarul 11, a celui mai puternic campionat englezesc. Doua echipe din partea de sus a clasamentului se vor intalni, ocupanta locului 4, Chelsea si Everton, care se afla pe pozitia a 6 a, la 4 puncte distanta. In etapa trecuta ambele au invins cu 2-0. S-au intalnit in sezonul precedent de 3 ori si Everton s-a impus de doua ori acasa, in campionat si in FA Cup, iar pe Stamford Bridge scorul a fost egal, 3-3.

Chelsea

Crede ca a venit timpul sa puna capat rezultatelor slabe din partidele cu Everton, mai ales ca acum este in mare forma, dupa ce a obtinut 4 victorii consecutive. Este la un punct distanta fata de cele 3 echipe care sunt in topul clasamentului, Arsenal, Liverpool si Manchester City. A fost eliminata din Cupa Ligii de catre West Ham si acum antrenorul Conte trebuie sa se concentreze doar pe Premier League. Weekend-ul trecut a inregistrat cea de-a 4 a victorie la rand, in fata celor de la Southampton. Chelsea a evoluat foarte bine in ultimele partide, mai ales in defensiva si in atac, unde au revenit Hazard si Costa. Ne asteptam sa vedem aceeasi echipa de start, fiindca Mikel, Zouma, Van Ginkel si Fabregas vor lipsi.

Everton

Vine dupa o victorie importanta obtinuta acasa in fata celor de la West Ham cu 2-0 si a pus capat unei serii de 3 remize si doua infrangeri. Unul din esecuri s-a conturat in Cupa Ligii, cu Norwich, o echipa din liga secunda, insa lucrurile s-au inrautatit pentru jucatorii antrenorului Koeman in partidele pierdute cu Burnley si Bournemouth si egalurile Manchester City si Crystal Palace. In startul sezonului a avut o serie de 4 victorii si o remiza, iar din acest motiv ocupa locul 6 in clasament. Lukaku a inceput sa marcheze si Everton nu a mai primit gol, cu toate cu Robles l-a inlocuit in poarta pe Stekelenburg. Pe lista accidentatilor se afla McCarhty, Baines, Kone, Guye, Browning si Besic.

{{notification_msg}}