Meci interesant în Norvegia: Lillestrom – Tromso

Analiza meciuri

Lillestrom – Tromso

Sfarsitul turului celui mai puternic campionat din Norvegia este aproape, iar aceste doua echipe inca nu au evoluat la capacitatea lor maxima, pentru ca sunt pozitionate in partea de jos a clasamentului. Lillestrom ocupa locul 9 si are 4 puncte mai mult decat Tromso care se afla pe pozitia a 11 a, la doua puncte distanta de zona retrogradabila. In prezent se pare ca Tromso este intr-o forma mai buna decat Lillestrom. In ultimele 6 meciuri, a castigat de doua ori, a remizat o data si de 3 ori a fost infranta, in timp ce Lillestrom a triumfat o data, a terminat la egalitate de doua ori si in 4 partide a fost invinsa. In sezonul trecut rezultatul a fost 1-1 in Tromso, iar in celalalt meci, jucatorii lui Lillestrom s-au impus pe teren prorpriu cu 1-0.

Lillestrom

Se pare ca va fi un nou sezon ce va trebui sa fie uitat repede de cei de la Lillestrom, fiindca este pozitionata la mijlocul clasamentului, la o distanta mare de puncte fata de primele echipe, asa ca va fi foarte greu sa prinda un loc de cupa europeana. A fost eliminata din Cupa Norvegiei si toate arata ca probabil va termina campionatul ca si anul trecut. Lillestrom nu a mai obtinut o victorie de 3 meciuri, perioada in care a fost infranta de liderul Rosenborg cu 2-1. In urmatoarea etapa a pierdut pe teren propriu si cu Viking tot cu acelasi scor. Etapa trecuta a condus cu 2-0 in partida cu Sogndal, dar din pacate a fost egalata in repriza secunda. Dupa infrangerea cu Viking, antrenorul Kristinsson l-a lasat pe banca de rezerve pe Kippe, locul sau fiind prelut de M.Jakobsen, iar in atac a jucat Martin in locul lui Friday si a reusit sa inscrie in doua dueluri la rand.

Tromso

Putem zice si de Tromso ca repeta evolutia din sezonul precedent. Anul trecut, Tromso a terminat foarte aproape de zona retrogradabila. A reusit sa se califice in sferturile de finala ale Cupei, dupa ce a trecut de Odd Skien, insa a avut ghinion, pentru ca o va intalni pe Rosenborg. In campionat a reusit doar 3 victorii pana acum, a castigat o data in deplasare, acum doua etape in fata celor de la Stabaek. Inainte de asta pe teren strain a reusit sa inscrie un singur gol, iar acea victorie putem spune ca a fost cea mai buna partida pentru Tromso, din acest sezon. In etapa trecuta a pierdut cu 2-1 in fata celor de la Sarpsborg. Dupa victoria cu Stabaek, antrenorul Flovik a facut cateva modificari la echipa, insa atacantii Olsen si Moussa au ramas jucatori de baza, deoarece au marcat majoritatea golurilor. Este posibil sa vedem noi modificari in echipa de start.

{{notification_msg}}