Meci interesant în Ligue 1: Paris Saint-Germain – OGC Nice

Analiza meciuri

Paris Saint-Germain – OGC Nice

Duminica vom avea un duel grozav in etapa cu numarul 17 din cel mai puternic campionat al Frantei, in care fosta campioana PSG o va intalni pe Nice, echipa aflata la egalitate de puncte cu liderul Monaco. PSG ocupa locul 3 si are cu 4 puncte mai putin. Ultimele 8 confruntari directe dintre aceste doua cluburi s-au incheiat cu victoria parizienilor, asa ca Nice va face tot posibilul sa intrerupa seria negative de rezultate.

Paris Saint-Germain

Este o sansa buna pentru fosta campioana sa se aproapie de Nice la doar un punct. Etapa trecuta PSG a fost invinsa surprinzator cu 3-0, in deplasarea de la Montpellier. Inainte de acel meci jucatorii antrenorului Emery au avut o serie de 5 victorii in campionat si in aceeasi perioada in Champions League au invins-o pe Basel si auj remizat cu Arsenal. PSG a fost lider in grupa A, dar s-a calificat in saisprezecimi de pe pozitia secunda, fiindca cu cateva zile in urma a remizat cu echipa bulgara Ludogorets. Acum trebuie sa se concentreze asupra acestui derby cu Nice, motiv pentru care antrenorul Emery a anuntat ca va trimite in teren cel mai puternic prim 11. Pe lista accidentatilor se regasesc: Pastore, Verratti si Rabiot.

OGC Nice

A dezamagit in Europa League, deoarece a terminat pe ultimul loc din grupa, cu toate ca in ultimul meci s-a impus cu 2-1 in fata celor de la FC Krasnodar. De acum se va concentra doar asupra campionatului, unde dupa primele 16 etape este la egalitate de puncte cu liderul Monaco, care a jucat si a castigat in aceasta runda. Nice a fost infranta doar o singura data in acest campionat si asta s-a intamplat acum 5 etape, in deplasarea de la Caen. Au urmat 3 victorii si un rezultat de egalitate. Weekend-ul trecut a triumfat cu 3-0 in partida cu Toulouse, cu toate ca Balotelli a lipsit. Probabil il vom vedea incercand sa marcheze in poarta parizienilor. Baysee, Hassen, Le Bihan si Lloris vor lipsi, fiindca sunt accidentati.

{{notification_msg}}