Meci interesant în Ligue 1: FC Toulouse – Paris Saint-Germain

Analiza meciuri

FC Toulouse – Paris Saint-Germain

Vineri seara se va juca primul meci din etapa cu numarul 7 al celui mai puternic campionat francez, unde vor da fata in fata Toulouse si PSG. Ambele vin dupa doua victorii consecutive, insa campionii din Paris sunt favoriti, avand in vedere ca in ultimele 16 confruntari directe, au bifat 15 victorii.

FC Toulouse

Cu toate ca jucatorii lui Toulouse sunt intr-o forma buna, vor avea un meci foarte greu in fata campionilor de la PSG. In 6 etape a fost infranta doar o data, in deplasarea de la Bastia si in rest a acumulat 3 victorii si doua remize. A evoluat bine in partidele de pe tren propriu, unde a castigat cu 4-1 in fata lui Bordeaux si cu 2-1 in duelul cu Guingamp, iar cel de-al treilea triumf l-a inregistrat etapa trecuta in fata lui Lille, tot cu scorul de 2-1. Acum va trebui sa fie foarte atenta pentru ca PSG este in forma si antrenorul Dupraz se confrunta cu probleme de lot, pentru ca vor lipsi din cauza accidentarilor: Ninkov, Akpro, Trejo, Somalia, Akpa si Doumbia.

Paris Saint-Germain

Cu siguranta va incerca sa obtina cele 3 puncte si in etapa aceasta, mai ales ca pana acum a bifat 5 victorii in fata celor de la Toulouse, si daca va castiga va prelua pozitia de lider. A inceput bine noul sezon, prin victoria din meciul de Supercupa cu Lyon, iar in campionat in primele doua etape a obtinut maximum de puncte. Trebuie sa precizam ca a suferit o infrangere cu 3-1, in disputa cu Monaco. A fost afectat moralul jucatorilor de la acel esec, deoarece in urmatoarele partide a remizat cu Saint Etienne in campionat si cu Arsenal in primul duel din grupele Champions League. In duelul cu londonezii a jucat slab Cavani, insa si-a revenit in disputa urmatoare cu Caen, cand a marcat de 4 ori si PSG a castigat cu 6-0. Atacantul a reusit sa inscribe si in victoria cu Dijon, iar acum va fi cel mai mare pericol pentru Toulouse. Nu-i vom vedea in teren pe fundasii Kurzawa si Aurier, fiindca sunt accidentati.

{{notification_msg}}