Meci interesant în La Liga: Real Sociedad – FC Sevilla

Analiza meciuri

Real Sociedad – FC Sevilla

Il putem considera un mic derby ce va avea loc pe stadionul San Sebastian. Ambele au asteptari mari de la acest sezon, in special Real Sociedad care se afla pe pozitia a 5 a. In ultimele 3 luni a jucat doar intr-o partida foarte slab, fiind infranta, iar acum vine dupa doua victorii in campionat si doua dueluri fara esec in Cupa. Sevilla ocupa locul 3 si are un avantaj de 4 puncte, a fost eliminata din Cupa, dar s-a calificat in saisprezecimile Champions League. La fel ca adversara s-a impus in ultimele doua etape. In confruntarile directe din sezonul trecut, Real Sociedad a castigat ambele partide.

Real Sociedad

Avand in vedere ca nu a fost prezenta in competitiile europene, s-a concentrat mai mult asupra campionatului si a Cupei, in cea din urma reusind aproape sa se califice in sferturile de finala, unde a intalnit-o pe Villarreal. In prima mansa a castigat cu 3-1 si are sanse mari sa ajunga in faza urmatoare. Acum 3 etape a suferit un esec cu 5-1 in deplasarea din La Coruna, dupa care a avut parte de 5 partide destul de bune. Doar Real Madrid a reusit sa o invinga si a remizat 1-1 cu Barcelona. Pe teren propriu a invins-o pe Atletico Madrid si pe Valencia cu 3-2. Acasa a inregistrat 4 victorii si a pierdut cu 2-0 in fata Granadei, intr-un meci in care au lipsit Willian Jose si Zurutuza. Nu se stie daca ii vom vedea in teren pe Agirretxe, Raul Navas si Bergara. C. Martinez va absenta pe motiv ca este accidentat.

FC Sevilla

A evoluat pe 3 fronturi in acest sezon. Recent a fost infranta in saisprezecimile Cupei cu 3-0 de Real Madrid. Sevilla a incasat cele 3 goluri destul de usor si nu a reusit sa marcheze. Antrenorul Sampaoli nu a facut multe modificari in primul 11, insa a folosit o tactica mai defensiva, care nu a dat rezultate. Correa a fost singurul atacant, iar Ben Yedder si Vietti nu au jucat din primul minut. Acum ne asteptam sa vedem alta echipa de start, cu Peraja la mijloc, fiindca Rami este suspendat. Vestea buna e ca vor reveni Vasquez, Escudero, Vietto si probabil Ben Yedder. 

{{notification_msg}}