Meci interesant în La Liga: Real Sociedad – FC Barcelona

Analiza meciuri

Real Sociedad – FC Barcelona

Daca ne uitam peste clasament, putem spune ca este un derby al etapei si nu doar din acest motiv, pentru ne-am obisnuit sa vedem un meci echilibrat in ultimii ani, pe Stadionul san Sebastian, intre Real Sociedad si Barcelona. Real Sociedad ocupa pozitia a 5 a si are cu 4 puncte mai putin, decat echipa de pe locul secund, Barcelona. Evolueaza foarte bine acasa, unde a pierdut doar in fata lui Real Madrid la inceputul campionatului. Bascii vin dupa 4 victorii consecutive, iar catalanii au remizat in etapa precedenta, insa au obtinut calificarea in saisprezecimile Champions League. In ultimele 4 sezoane, Barcelona a fost infranta pe Stadionul San Sebastian.

Real Sociedad

Cu siguranta se gandeste la o noua victorie, avand in vedere rezultatele din confruntarile directe de acasa din ultimii ani si faptul care un moral foarte bun, dupa cele 4 triumfuri la rand. In campionatul trecut Real Sociedad a evoluat mai slab si tot a reusit sa o invinga pe Barcelona. A avut parte de un esec in prima etapa, in duelul cu Real Madrid. Trebuie sa precizam ca in ultimele 3 partide, bascii nu au incasat nici un gol. Acum doua etapa s-a impus in fata celor de la Altetico Madrid cu 2-0. Antrenorul Eusebio a folosit acelasi prim 11, in precedentele 3 meciuri. Au fost 5 marcatori diferiti, la ultimele 5 goluri inscrise de Real Sociedad.

FC Barcelona

Jucatorii Barcelonei stiu ca ii asteapta un meci greu, in deplasarea de pe terenul lui Real Sociedad. Au fost multi jucatori de valoare ce au jucat pentru acest club si au plecat cu un gust amar de pe acest stadion. Ciudat este faptul ca lucrurile stau total diferit, cand aceste doua echipe se intalnesc pe Camp Nou. Catalanii si-au asigurat calificarea in saisprezecimile Champions League, insa in etapa precedenta din La Liga a remizat fara goluri cu Malaga. Atunci au lipsi L.Suarez si Messi si antrenorul Enrique a fost nevoit sa schimbe tactica de joc. Ne asteptam sa vedem duminica cel mai puternic prim 11, cu exceptia lui Iniesta, care este accidentat.

{{notification_msg}}