Meci interesant în La Liga: FC Sevilla – Espanyol

Analiza meciuri

FC Sevilla – Espanyol

Acesta ar trebui sa fie unul din cele mai interesante meciuri din prima etapa, fiindca Sevilla este o echipa ce vizeaza topul clasamentului si incepe acest sezon, dupa ce a castigat de 3 ori la rand Europa League, iar Espanyol a avut parte de o evolutie modesta in campionatul precedent si acum are ambitii mari. Sevilla a jucat deja doua partide oficiale, pierzand in finala din Supercupa Spaniei, dar si in cea din Supercupa Europei, in timp ce Espanyol a evoluat doar in meciuri amicale pana acum. In intalnirile directe din sezonul trecut, Sevilla a castigat acasa cu 2-0, iar Espanyol s-a impus cu 1-0 pe teren propriu. Din anul 2011, Espanyol nu a mai reusit o victorie pe terenul celor de la Sevilla.

FC Sevilla

Nu a avut parte de un start bun de sezon, deoarece a pierdut deja in doua finale. Bineinteles, nu putem spune ca a fost favorita in aceste meciuri, avand in vedere ca in finala din Supercupa Europei a intalnit-o pe Real Madrid, iar in cea din Supercupa Spaniei a trebuit sa o infrunte pe campioana Barcelona. Atunci a pierdut ambele manse, acasa cu 2-0, iar cu 3-0 pe Camp Nou. Dupa infrangerea de pe teren propriu, antrenorul Sampaoli a facut schimbari masive in primul 11, pentru ca Barcelona a fost un adversar prea dificil si nu se merita sa oboseasca toti jucatorii importanti. Acum va avea sprijinul suporterilor si va fi un meci cu un adversar accesibil. Sevilla se confrunta cu cateva probleme de lot, fiindca Escuder si Tremoulinas sunt accidentati. Din echipa fac parte si multi jucatori noi, asa ca ne asteptam ca noul antrenor sa aplice o tactica castigatoare.

Espanyol

Acum va juca primul meci oficial din acest sezon si poate fi o noua era pentru aceasta echipa din orasul Barcelona. Si-a imbunatatit lotul prin venirea mai multor jucatori si spera sa ajunga cat mai sus in clasamentul din La Liga. Recent l-a adus pe J. Fuego si pe Demichelis. Alaturi au mai sosit in aceasta vara si Reyes, Baptistao, Piatti, Roberto si Jurado. In ultimele partide de preagatire a remizat 2-2 cu Juventus, iar inainte de asta a terminat la egalitate cu Southampton si a castigat in fata celor de la Everton. Noul antrenor Quique Flores a schimbat tactica de joc a echipei si va face tot posibilul sa obtina cat mai multe puncte in acest sezon. Probabil vom vedea in teren acelasi prim 11 care a fost in duelul cu Juventus.

{{notification_msg}}