Meci interesant în La Liga: FC Barcelona – Villarreal

Analiza meciuri

FC Barcelona – Villarreal

Cu toate ca ambele s-au impus in ultimele partide din La Liga, tot au nevoie de puncte in continuare, insa pentru obiective diferite. Barcelona spera la titlu si trebuie sa castige toate meciurile ramase pana la final, iar pe de alta parte asteapta si un pas gresit de la liderul Real Madrid. Villarreal ocupa locul 5 si se poate gandi sa termine si pe pozitia a 4 a. Probabil va incerca sa-si mentina aceasta pozitie, pentru ca nu se asteapta sa realizeze prea multe pe Camp Nou, cu toate ca se afla intr-o forma foarte buna. In confruntarea din tur scorul a fost egal 1-1 pe El Madrigal.

FC Barcelona

Va face tot posibilul sa lupte pentru titlu, chiar daca s-a impiedicat recent de Malaga. Dupa acea infrangere a fost eliminata din Champions League de Juventus. A urmat victoria din El Clasico de pe Santiago Bernabeu, care a facut-o sa spere in continuare la prima pozitie. Victoriile cu Osasuna si Espanyol in care a marcat in total 10 goluri, a ridicat moralul echipei. O veste buna pentru fani este revenirea lui Iniesta pe teren si cu siguranta vom vedea cel mai puternic prim 11 in aceasta partida.

Villarreal

Vine dupa 3 triumfuri la rand si isi doreste sa termine pe locul 5, pentru a juca in Europa League in sezonul viitor. In ultimele 6 partide a bifat 5 victorii, dar totusi acum va avea parte de un meci foarte greu pe Camp Nou. S-ar multumi si cu un punct, la fel cum a facut-o si acum doua etape in duelul din deplasare cu Atletico Madrid. In precedentele etape le-a invins pe Leganes si pe Sporting Gijon, multumita unor evolutii excelente facute de Soldado si Bakambu. Din cauza accidentarilor vor absenta B.Soriano si A.Gonzalez.

{{notification_msg}}