Meci interesant în La Liga: FC Barcelona – Real Sociedad

Analiza meciuri

FC Barcelona – Real Sociedad

Chiar daca Barcelona este considerata marea favorita, este un meci important din aceasta etapa, deoarece catalanii se lupta pentru titlu si vin dupa o infrangere grea din sferturile Champions League. Real Sociedad a intrerupt weekend-ul trecut seria negativa de 4 dueluri la rand fara victorie si a revenit pe locul 6, care duce in Europa League. Referitor la campionat Barcelona nu a mai castigat in deplasare cu Real Sociedad de 10 ani, reusind in sezonul acesta sa se impuna in Cupa Regelui Spaniei. In intalnirile de pe Stadionul Camp Nou, catalanii au fost de neinvins in ultimii 20 de ani.

FC Barcelona

Este intr-o situatie asemenatoare cu cea prin care a trecut recent, cand a pierdut cu 4-0 in fata celor de la PSG in prima mansa din saisprezecimile Champions League si apoi a reusit o minune si s-a calificat, castigand acasa cu 6-1. Etapa trecuta a fost infranta de Malaga si a ratat sansa de a se apropia mai mult de liderul Real Madrid. Acum trebuie sa recupereze un handicap de 3 goluri, fiindca a fost invinsa de catre Juventus cu 3-0, in Torino. Asadar, este aproape de eliminare din sferturile celei mai importante competitii dintre cluburi, iar rivala Real Madrid are un avantaj de 3 puncte si un meci in minus. Nu a reusit sa marcheze in precedentele doua partide, lucru ce se intampla foarte rar si defensiva a dat semne mari de slabiciune, fiindca a incasat 5 goluri. Antrenorul Enrique trebuie sa faca cateva modificari in primul 11 si sa ridice moralul jucatorilor. Neymar va fi marele absent, din cauza ca este suspendat.

Real Sociedad

Este constienta ca o asteapta un meci extreme de greu pe Camp Nou, chiar daca catalanii vin dupa doua esecuri consecutive. Trebuie sa precizam ca incaseaza mult goluri pe acest stadion si foarte rar obtine puncte. Acum spera sa obtina un rezultat pozitiv, fiindca Barcelona este intr-o situatie delicata. In etapa precedenta a invins-o pe Sporting Gijon, o echipa afla in zona retrogradabila si a urcat din nou pe locul 6, pozitie ce duce in Europa League. Dupa cum s-a vazut in meciul trecut revenirea lui Zurutuza si Illarramendi in primul 11 a fost importanta la fel si prezenta lui Juanmi in atac. Acesta din urma va lipsi si probabil va fi inlocuit de Canales.

{{notification_msg}}