Meci interesant în La Liga: Betis Sevilla – Real Sociedad

Analiza meciuri

Betis Sevilla – Real Sociedad

Gazdele se afla in partea de jos a clasamentului, iar oaspetii sunt in top, ceea ce ne indica ca au tinte diferite in acest sezon. Putem spune ca Betis nu-si face griji in privinta retrogradarii din La Liga, in timp ce Real Sociedad se gandeste la un loc ce duce in Champions League. In turul campionatului bascii au castigat pe teren propriu cu 1-0.

Betis Sevilla

A pierdut in Granada cu 4-1 si a fost invinsa acasa de rivala Sevilla, iar etapa trecuta s-a impus cu 2-1 in deplasarea din Malaga. Este interesant faptul ca in derby-ul cu Sevilla a condus la pauza, dar a primit doua goluri in repriza secunda, ce au dus la infrangere. Dupa acel esec, antrenorul Sanchez a facut cateva modificari in primul 11, care au dat rezultate. Navarro a jucat in locul lui Piccini, Bruno a evoluat pe postul lui Mandi, iar A.Martines a fost in atac, fiindca Durmisi a lipsit. De asemenea nici Ceballos si Petros nu au facut parte din echipa de start. Acum probabil ii vom vedea in teren pe Ceballos, Piccini si Jaoquin.

Real Sociedad

Evolueaza mult mai bine in deplasare, fata de cum o face pe teren propriu. A pierdut de doua ori la rand acasa si nu mai are voie sa faca pasi gresiti, avand in vedere ca se lupta cu Atletico Madrid pentru locul 4, care duce in Champions League. In duelul cu Villarreal a fost infranta cu un gol primit in minutele de prelungire. Etapa trecuta a avut de doua ori avantaj in partida cu Eibar, dar a ramas cu un om mai putin pe teren in repriza secunda si scorul final a fost 2-2. Antrenorul Eusebio nu obisnuieste sa faca modificari in echipa de start, insa acum este nevoit, deoarece Juanmi nu are drept de joc. Probabil il vom vedea la treaba pe Canales in disputa de vineri seara.

{{notification_msg}}