Meci interesant în Elveția: Young Boys – Grasshoppers

Analiza meciuri

Young Boys – Grasshoppers

In acest weekend incepe cel mai puternic campionat din Elvetia si am ales sa facem analiza meciului dintre campioana Young Boys si Grasshoppers, una din cele mai cunoscute echipe elvetiene, dar care a avut parte de un sezon foarte slab, terminand penultima in clasament. Echipa din Berna a fost mult mai buna in confruntarile directe din campionatul precedent, castigand de 3 ori si un meci incheindu-se la egalitate.

Young Boys

Din acest motiv, clar favoriti sunt cei de la Young Boys, cu toate ca pe banca tehnica nu se mai afla antrenorul Hutter, care a plecat la Eintracht Frankfurt. A fost inlocuit de tanarul Seoane, care a venit de la Luzern, echipa cu care a incheiat sezonul precedent pe locul 3. Echipa din Berna a castigat sezonul trecut cel de-al 12 lea titlu din istoria clubului, dar si primul dupa anul 1986. Trebuie sa precizam ca a jucat si finala Cupei, unde a pierdut in fata celor de la Zurich. Burke si Letellier au parasit lotul in aceasta vara, insa s-au alaturat Garcia, Lauper si Camara.

Grasshoppers

A avut parte de un sezon dezastruos, incheind penultima in clasament. Totusi, in ciuda rezultatelor slabe, pe banca tehnica a ramas germanul Fink, care a preluat echipa cu 5 etape inainte de finalul campionatului. Ramane de vazut cum va evolua Grasshoppers in urmatoarele meciuri, tinand cont ca s-a despartit si de fundasul Lavanchy. De asemenea atacantul Kodro si mijlocasul Fasko nu mai fac parte din lot, iar Tarashai, Berstrom, Holzhauer si Vilotic sunt noile sperante.

{{notification_msg}}