Meci interesant în Bundesliga: Hertha BSC – Bayern Munchen

Analiza meciuri

Hertha BSC – Bayern Munchen

Este un derby al etapei daca ne uitam la clasament, in care se intalnesc doua rivale cu traditie in fotbalul german. Hertha evolueaza asemanator cum a facut-o in sezonul trecut, iar Bayern are cea mai buna echipa din liga. In retur Hertha a castigat un singur meci, a pierdut de 3 ori si o data a terminat la egalitate in Cupa Germaniei, competitie in care a fost eliminata. Bavarezii evolueaza pe 3 fronturi si in campionat au inregistrat 5 victorii si o remiza, in cea de-a doua parte a sezonului. In confruntarea directa din tur Bayern s-a impus cu 3-0. Ultimele 11 intalniri au fost castigate de echipa din Munchen.

Hertha BSC

In sezonul trecut a ajuns in semifinalele Cupei Germaniei, iar acum evolueaza mai slab. A fost eliminata in saisprezecimi din aceasta competitie, iar in clasament ocupa locul 6, dar poate spera la un loc ce duce in Champions League. Dupa infrangerea 2-0 cu Schalke din etapa trecuta, va intalni cea mai puternica echipa din Bundesliga. Inainte de acel esec, a pierdut in Cupa cu Borussia Dortmund, dupa loviturile de la 11 metri. Multi jucatori sunt in scadere de forma, precum atacantul Ibisevic, care nu a mai inscris de ceva timp. Totusi, antrenorul Dardai nu va face modificari majore in primul 11, insa este posibil sa-i vedem din primul minut pe Darida si Sjkelbred. Pe lista indisponibililor se afla Schieber, Duda si Weiser.

Bayern Munchen

In saptamanile trecute Bayern a aratat ca are cateva probleme in joc cu toate ca nu a pierdut, dar a castigat de cateva ori la limita si o data a remizat acasa. Bavarezii au continuat sa adune puncte si au creat un avantaj consistent fata de locul secund, ocupat de Leipzig. Diferenta este de 7 puncte in prezent. In Cupa Germaniei, Bayern a invins-o cu 1-0 pe Wolfsburg. Etapa trecuta a invins-o cu 2-0 pe Ingolstadt, reusind sa marcheze de doua ori pe final. Miercuri s-a impus cu 5-1 in prima mansa din optimile Champions League, in fata celor de la Arsenal si este ca si calificata in sferturile de finala. Probabil cativa jucatori vor fi menajati, iar Rafinha si T.Muller vor fi titulari in locul lui Lahm si Xabi Alonso.

 

{{notification_msg}}