Meci interesant în Bundesliga: Hertha Berlin – Borussia M’gladbach

Analiza meciuri

Hertha Berlin – Borussia M’gladbach

Este o partida interesanta, deoarece Hertha evolueaza bine in acest sezon si se afla in partea de sus a clasamentului, iar Borussia este undeva la mijlocul clasamentului si are cu 5 puncte mai putin. Hertha a pierdut doua meciuri in Bundesliga, din care unul in etapa trecuta. Borussia are un esec in plus, insa evolueaza in Champions League. Ambele s-au calificat in saisprezecimile Cupei Germaniei. In intalnirile directe din sezonul trecut, M’gladbach s-a impus acasa cu 5-0 si in deplasare cu 4-1.

Hertha Berlin

A fost infranta in etapa trecuta, dar totusi ocupa locul 5 in clasament. Esecul s-a conturat in deplasarea de la Hoffenheim, o echipa care joaca destul de bine. Prima data Hertha a pierdut pe terenul lui Bayern, in Bundesliga. Doar in aceste doua meciuri nu a reusit sa inscrie. Putem spune ca Hertha este una din cele mai bune echipe acasa, unde a incasat doar doua goluri. Acum doua etpae a invins-o cu 2-1 pe Koln. Dupa aceea a urmat victoria din Cupa, in fata celor de la St. Pauli, apoi esecul cu 1-0 din Hoffenheim. Multumita portarului Jarstein, Hertha nu a pierdut la o diferenta mai mare de goluri. Lustenberger si Pekarik nu au evoluat in acel meci, iar rezervele nu au fost pe masura asteptarilor. Este posibil sa-l vedem titular pe Kalou, pentru ca Stocker este suspendat.

Borussia M’gladbach

S-a calificat in faza urmatoare a Cupei Germaniei, dar in campionat intampina dificultati, fiindca a pierdut multe puncte si pe propriul stadion. In precedentele doua partide a remizat fara goluri cu Eintracht Frankfurt si cu HSV. Este o mare problema faptul ca nu a marcat si nu a castigat in ultimele 4 dueluri. Marti putea sa faca un pas foarte important spre saiprezecimile Champions League, insa a terminat la egalitate acasa 1-1, cu Celtic. A avut foarte multe ocazii de gol, iar Celtic a beneficiat de o lovitura de la 11 metri. Vestea buna e ca au revenit Raffael si Hazard. Ne asteptam sa vedem aceeasi echipa de start, in partida de vineri seara.

{{notification_msg}}