Meci interesant în Bundesliga: Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen

Ambele echipe au parte de start de sezon identic, doar ca Bayer marcheaza mai multe goluri si are golaverajul mai bun ca al lui Eintracht Frankfurt. Au trecut in urmatoare faza din Cupa Germaniei, iar Bayer Leverkusen evolueaza si in Champions League. De asemenea, ambele au castigat acasa si au fost infrante in deplasare. In confruntarile directe din sezonul trecut Bayer a triumfat acasa cu 3-0, iar in Frankfurt s-a impus cu 3-1.

Eintracht Frankfurt

A jucat mai bine cu adversarele mai puternice si evident evolueaza mult mai bine pe teren propriu. In prima etapa Eintracht a invins-o pe Schalke, intr-un meci in care a ratat un penalty  si pe final a ramas in 10 jucatori. Un merit deosebit l-a avut portarul Hradecky, prin interventiile sale spectaculoase. In a doua etapa a pierdut in deplasarea de la Darmstadt cu 1-0, dupa ce a primit gol in ultimul minut al meciului. Antrenorul Smith a fost nevoit sa-l schimbe din primul 11 pe fundasul M.Hector cu Chandler, dupa prima etapa. In urmatoarea partida s-a accidentat si Varela care a fost inlocuit cu Vallejo. Ne asteptam sa vedem o echipa ofensiva, cu Rebic in teren din primul minut. Varela si M.Hector vor lipsi in acest duel cu Bayer Leverkusen.

Bayer Leverkusen

Este intr-o perioada in care are de jucat multe meciuri, deoarece acum cateva zile a evoluat in Champions League impotriva rusilor de la CSKA Moscova, pe care nu a reusit sa-i invinga. Calificarea in faza urmatoare a competitiei s-a complicat, fiindca orice punct pierdut in grupe este foarte important. A condus cu 2-0 dupa 15 minute de joc si este de mirare ca nu a castigat. Leverkusen a fost egalata in acel meci, in ultimele minute de joc. In prima etapa din Bundesliga a fost infranta de M’Gladbach, iar in runda precedenta a obtinut o victorie in fata celor de la HSV, datorita unui gol inscris de Pohjanpalo. Antrenorul Schmidt nu l-a introdus in teren pe acest atacant inca din startul partidei cu CSKA Moscova. Ne asteptam sa vedem un prim 11 schimbat, cu Dragovic debutand.

{{notification_msg}}