Meci în Premier League:Swansea - Bournemouth

Analiza meciuri

Swansea - Bournemouth

Cele doua echipe joaca diametral opus fata de sezonul trecut, Swansea trece printr-o perioada grea si se afla pe penultimul loc, in timp ce Bournemouth are cu 9 puncte mai mult si se afla la mijlocul clasamentului. Sezonul trecut Swansea a terminat la egalitate duelul de pe teren propriu iar in deplasarea de la Bournemouth au pierdut cu 3-1.

Swansea

Swansea a abordat acest sezon cu sperante mari la o calificare in cupele europene dar dupa 11 etape in care au obtinut doar 2 victorii si tot atatea rezultate de egalitate l-au demis pe antrenorul Bob Bradley iar pe banca echipei a fost instalat Alan Curtis. In ofensiva marcheaza aproape meci de meci dar marile probleme ale echipei vin din aparare. In ultimele 4 infrangeri au primit 15 goluri si au cea mai slaba defensiva din campionat. Ultima infrangere a fost de Boxing Day impotriva celor de la West Ham cand au pierdut cu 4-1. In acest meci nu va putae juca Montero care e accidentat.

Bournemouth

Bournemouth nu are mari vedete in lot dar acest lucru nu i-a impiedicat sa practice un joc bun si se afla la mijlocul clasametului, o pozitie pe care o aveau ca obiectiv la startul sezonului. Au inceput sezonul mai slab dar si-au revenit pe parcurs datorita jocului practicat pe teren propriu, cele mai mari probleme le au la jocurile din deplasare unde au o singura victorie si o medie de 2 goluri pe meci primite. In ultimele 2 luni aceasta echipa nu a remizat in nici un meci iar in ultima etapa au pierdut cu 3-0 pe terenul celor de la Chelsea. In acest meci vor forta in ofensiva pentru ca vor intalni o echipa care are mari probleme in defensiva.

{{notification_msg}}