Meci în Premier League: Leicester - Norwich

Analiza meciuri

Leicester - Norwich

Aceasta confruntare din Premier League, aduce fata in fata doua echipe din parti opuse ale clasamentului, Norwich de pe locul 17  si uimitorul lider Leicester, fiind o diferenta imensa de 29 de puncte intre ele. In tur Leicester a invins cu 2-1 si tot acelasi rezultat a fost acum 4 ani in intalnirea din FA Cup.

Leicester

Fara indoiala este favorita in acest meci, mai ales ca va juca acasa, unde a evoluat foarte bine in acest sezon, obtinand 7 victorii si 4 remize. A pierdut pe stadionul din Leicester doar cu cei de la Arsenal, care a invins-o si etapa trecuta cu 2-1 pe Emirates, cu un gol marcat in ultima faza. In momentul de fata Leicester are doua puncte mai mult decat Arsenal si Tottenham. Avand in vedere ca elevii lui Ranieri vor evolua urmatoarele meciuri din campionat acasa cu Norwich si West Bromwich, sunt optimisti in ceea ce priveste mentinerea pe primul loc in Premier League. Jucatorii vor fi foarte concentrati in acest meci si vor da totul pe teren pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc. In ceea ce priveste situatia primului 11, va lipsi fundasul Simpson din cauza suspendarii si probabil va fi inlocuit de Amartey, iar mijlocasul Jamse si fundasul Shlupp sunt accidentati.

Norwich

A remizat 2-2 etapta trecuta acasa cu West Ham, dupa ce a condus pana in min 74 cu 2-0,iar weekend-ul trecut nu a jucat in FA Cup. Atacantii lui West Ham au reusit sa inscrie doua goluri in 3 minute, finalul meciului fiind pe viata si pe moarte,dar ambele echipe au fost nevoite sa se multumeasca cu un punct. Acel duel a pus capat unei serii de 6 infrangeri consecutive, una in FA Cup si 5 in Premier League. Se afla pe locul 17 in prezent, la egalitate cu Newcastle care e pe pozitia a 18 a, si are 1 punct peste penultima clasata Sunderland. Se simte amenintata de zona retragrodabila si isi doreste sa ramana in Premier League pentru ca sezonul acesta a revenit, dupa 1 an de absenta. Va lipsi mijlocasul Tettey din cauza suspendarii, iar fundasul Wisdom nu va juca pentru ca este accidentat.

{{notification_msg}}