Meci în Championship:Blackburn - Norwich

Analiza meciuri

Blackburn - Norwich

Sezonul in Chamionship va incepe astazi iar cel mai interesant meci din prima etapa este cel dintre Blackburn si Norwich. Blackburn a fost campionana in Anglia dar de cativa ani se lupta sa revina pe prima scena a fotbalului englez, unde Norwich a fost prezenta in sezonul trecut dar au retrogradat. Ultima oara cele doua echipe s-au intalnit tot in Championship acum 2 ani iar atunci Norwich a castigat ambele partide.

Blackburn

Blackburd se chinuie de 5 sezoane sa revina in Premier League dar fara succes, mai mult au fost mai aproape de zona retrogardarii decat de locurile fruntase. Sezonul trecut au terminat pe locul 15 la 15 puncte de zona retrogardarii si dupa acea clasare l-au demis pe antrenorul Lambert. Noul antrenor al echipei este Scott Owen Coyle, un antrenor cu multa experienta in Premier League dar care sezonul trecut a antrenat in America. Au adus o serie de jucatori noi in aceasta vara si cu noul antrenor spera sa intre in lupta pentru promovare.

Norwich

Norwich a jucat sezonul trecut in Premier League dar au terminat pe locul 19 si au retrogradat. Au retrogardat impreuna cu Aston Villa si Newcastle iar acum cele 3 echipe au cele mai mari bugete din Championship si spera se revina in prima liga la finalul sezonului. Nu au fost schimbari majore in aceasta vara, chiar si antrenorul Neil si-a pastrat locul pe banca. Au plecat 3 jucatori Redmond, O’Neil si Mbokani iar in locul lor au fost adusi Pritchard de la Tottenham si Canos de la Liverpool. In acest meci nu va putea evolua Tettey care va rata sezonul de toamna dupa o accidentare grava.

{{notification_msg}}