Meci în Bundesliga: Schalke - Hamburg

Analiza meciuri

Schalke - Hamburg

Cele doua vechi rivale din Bundesliga sunt despartite de 7 puncte si 4 pozitii in clasament, in acest moment Schalke sta mai bine si incearca sa se califice in editia viitoare a Champions League, in timp ce Hamburg inca nu a scapat complet de grijile retrogradarii. Startul returului nu a fost cu noroc pentru ambele echipe, Schalke nu a castigat in ultimele 5 partide si au fost eliminati din Europa League. Hamburg nu a castigat in ultimele 9 etape dar au 4 remize consecutive. In meciul tur Schalke s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Hamburg.

Schalke

Problemele la Schalke pleaca din compartimentul ofensiv, in dubla cu Sahtior Donetsk nu au reusit sa marcheze cu toate ca in meciul tur au avut o sumedenie de ocazii. Criza a continuat si la meciul de campionat cu Eintracht si au remizat 0-0. Ultimul gol a fost marcat in urma cu o luna si atunci au castigat si ultimul meci. Dupa eliminarea din Europa League antrenorul Breitenreiter a schimbat cativa jucatori sperand sa revitalizeze echipa dar nici aceste schimbari nu au avut efectul scontat.

Hamburg

Hamburg se afla la mijlocul clasamentului si acest lucru se datoreaza in special remizelor fara sfarsit din acest sezon. Puteau fi aproape de Schalke daca mergea si la ei compartimentul ofensiv dar au probleme la finalizare si in retur nu au marcat mai mult de 2 goluri intr-un meci. Au fost aproape de o victorie in ultima etapa cu Ingolstadt, au si condus in acel meci dar s-au vazut egalati pe final. Antrenorul Labbadia nu va modifica radaical formula de start in aceasta seara si va lipsi doar Hunt care e accidentat.

{{notification_msg}}