Meci echilibrat în Premier League: Tottenham – Manchester United

Analiza meciuri

Tottenham – Manchester United

La sfarsitul etapei cu numarul 37 din Premier League vom avea un duel intre doua echipe aflate in fruntea clasamentului. Tottenham se afla pe locul secund si are cu 12 puncte mai mult fata de ocupanta pozitiei a 6 a, Manchester United. Trebuie sa precizam ca “ Diavolii Rosii” sunt preocupati mai mult de Europa League decat de campionat, competitie in care s-au calificat in finala, iar Tottenham nu mai are nici o sansa la titlu, fiindca Chelsea a castigat vineri seara. In confruntarea directa din tur, Manchester United s-a impus la limita cu 1-0, iar in sezonul trecut Tottenham a triumfat acasa cu 3-0.

Tottenham

Cu siguranta fanii spera la un o victorie in meciul de duminica, cu toate ca echipa lor de suflet nu mai poate spera la titlu, deoarece liderul Chelsea a castigat vineri seara duelul cu West Bromwich si s-a distantat la 10 puncte. Esecul cu 1-0 din etapa trecuta a contat foarte mult, insa jucatorii antrenorului Pochettino vor termina pe locul secund, pentru ca Manchester United nu o mai poate ajunge. Nici Liverpool aflata pe locul 3 nu mai poate urca pe pozitia secunda, deoarece este o diferenta de 7 puncte. Dupa infrangerea cu West Ham, antrenorul Pochettino a anuntat ca va schimba tactica de joc. Pe lista accidentatilor se afla Rose, Lamela si Winks.

Manchester United

Am mentionat deja ca United se concentreaza mai mult asupra trofeului Europa League si nu e de mirare de ce a obtinut doar 2 puncte in ultimele doua etape din Premier League. Manchester United a remizat in derby-ul orasului cu rivala City si apoi cu Swansea, iar in etapa precedenta a pierdut cu 2-0 in fata celor de la Arsenal. In prezent se afla pe locul 6, la un punct in spatele “ tunarilor”. Are sanse minime sa termine pe o pozitie ce duce in Champions League, insa isi poate indeplini acest obiectiv daca va castiga trofeul Europa League. Jucatorii antrenorului Mourinho vor juca finala cu Ajax, dupa ce au trecut in semifinala de Celta Vigo. Din acest motiv credem ca Mourinnho va trimite in teren o echipa combinata, deoarece nu va putea conta nici pe: Rojo, Young, Shaw, Ibrahimovic si Fellaini.

{{notification_msg}}