Meci echilibrat în Premier League: Everton – West Bromwich

Analiza meciuri

Everton – West Bromwich

Doua echipe din partea de sus a clasamentului sa vor intalni sambata, intr-un meci al etapei cu numarul 28 din Premier League. Ocupanta locului 7, Everton, are cu 4 puncte mai mult decat West Bromwich, aflata pe pozitia a 8 a. Ambele au fost infrante weekend-ul trecut si au pus capat unor serii de rezultate pozitive. In intalnirea directa din tur, Everton s-a impus cu scorul de 2-1.

Everton

A castigat in precedentele 4 partide de pe stadionul Goodison. Pe de alta parte, intampina dificultati cand joaca in deplasare, unde dupa doua infrangeri la rand, a pierdut cu 3-2 in fata celor de la Tottenham in etapa trecuta. In acest mod a pus capat unei serii de 6 victorii si 3 remize, care a lansat-o in lupta pentru locurile ce duc in competitiile europene. Dupa infrangerea din Londra, diferenta fata de pozitia a 5 a, a crescut la 6 puncte, iar Manchester United aflata pe locul 6, are 5 puncte in plus. Totusi Everton are cu 4 puncte mai mult decat rivala din acest meci si jucatorii antrenorului Koeman pot fi un pic mai relaxati, insa cu siguranta vor incerca sa obtina toate punctele, pentru a se aproapia de locul 5. Ne asteptam sa-i vedem titulari pe Miralles si McCarthy in locul lui Davies si Barry. Din cauza accidentarilor vor lipsi Bolasie si Besic.

West Bromwich

Etapa trecuta a fost infranta pe teren propriu cu 2-0 de catre Crystal Palace. Inainte de acest esec, avea o serie de 3 victorii consecutive acasa si doua egaluri in deplasare. Toate aceste rezultate au mentinut-o in partea de sus a clasamentului. Nu isi face griji in privinta retrogradarii, dar are sanse destul de mici sa ajunga pe un loc ce o poate califica in cupele europene, asa ca va juca cel mai mult pentru prestigiul clubului. Este posibil sa vedem mai multe modificari in primul 11, facute de antrenorul Pulis. Atacantul Phillips va absenta, pentru ca este accidentat.

{{notification_msg}}