Meci decisiv pentru promovarea în Serie A: Trapani - Pescara

Analiza meciuri

Trapani – Pescara

Pescara va fi un pic mai relaxata in acest duel, dupa ce acum 4 zile a castigat mansa tur cu 2-0, reusind sa faca un pas urias spre promovarea in Serie A. Trapani va incerca sa profite maxim ca va juca pe propriul teren, unde in ultimele 7 meciuri a triumfat de 6 ori si a remizat o data, insa trebuie sa fie foarte atenta pentru ca in campionat, Pescara a reusit sa o invinga cu 3-0 in tur.

Trapani

In returul campionatului Trapani a infrant-o pe Pescara, insa partida de acum cateva zile a fost mult mai importanta. Antrenorul Cosmi este nevoit sa foloseasca o tactica care sa dea rezultate, pentru ca Pescara nu a pierdut in ultimele 12 meciuri, iar altfel promovarea in prima liga va ramane un vis. Infrangerea pe care a suferit-o Trapani in Pescara, a fost singura in precedentele 4 luni si inainte de asta Trapani a trecut printr-o serie de 14 victorii si 3 esecuri, care a facut-o sa termine pe locul 3 in clasament. Tot efortul de pana acum poate fi in zadar, daca nu va putea recupera handicapul de doua goluri din mansa tur. Trebuie sa precizam ca in acel meci a jucat din minutul 27 cu un om mai putin, pentru ca mijlocasul Scozzarella a primit al doilea cartonas galben. Pe postul sau va juca de aceasta data Barilla, in rest ne asteptam ca echipa de start sa fie aceasi din meciul trecut.

Pescara

Este multumita de faptul ca si-a creat un avantaj consistent, dupa scorul de 2-0 din duelul de acum cateva zile, care o face sa spere tot mai mult ca va promova in Serie A. Anul trecut Pescara a fost foarte aproape sa promoveze, insa Bologna a oprit-o in finala din play-off. Intre timp antrenorul Oddo si-a invatat lectia, asa ca echipa sa va juca cu atentie partida cu Trapani si probabil va incerca sa se bazeze cat mai mult pe contraatac. In meciul tur dupa ce a avut avantajul unui jucator in plus, a deschis scorul prin golgheterul Benalli, apoi Lapadula a marcat pentru 2-0. Cu acest rezultat, Pescara va incerca sa se apere cat mai bine. Ne asteptam ca antrenorul Oddo sa trimita in teren acelasi prim 11 care a fost si in partida precedenta, cu exceptia mijlocasului Mandragora si a fundasului Coda, care sunt accidentati.

{{notification_msg}}