Meci decisiv pentru calificare: Manchester City – Paris Saint-Germain

Analiza meciuri

Manchester City – Paris Saint-Germain

Dupa cum se astepta toata lumea, semifinalista Champions League se va decide in meciul din retur. Manchester City dispune de avantajul ca va juca pe teren propriu si de faptul ca a obtinut in primul duel din Paris de pe Princess Park, un rezultat bun, 2-2. Oricum campioana Frantei, Paris Saint-Germain, este capabila sa faca un meci grozav si in deplasare, dar asta vom vedea marti seara.

Manchester City

Este multumita de remiza 2-2 din tur, insa stie ca nu va fi usor sa ajunga in semifinala Champions League, chiar daca va juca pe stadionul Etihad meciul decisiv. Avand in vedere ca a inscris doua goluri in deplasare, o va forta pe PSG sa atace mai mult si asa se vor crea mai multe spatii in ofensiva pentru Aguero si coechipierii lui. Etapa trecuta a castigat cu 2-1 meciul cu West Bromwich, in ciuda faptului ca antrenorul Pellegrini a menajat mai multi jucatori. Manchester City a ramas pe locul 4 in clasament, la 2 puncte de ocupanta pozitiei a treia, Arsenal. Ne asteptam ca Pellegrini sa inceapa partida cu cea mai puternica echipa, incluzandu-i pe Yaya Toure si Kompany. Singurul absent va fi Sterling.

Paris Saint-Germain

A castigat weekend-ul trecut cu 2-0 in deplasare la Guingamp, chiar daca nu avea nevoie de puncte, pentru ca matematic este campioana in Franta, a patra oara consecutiv. A vrut doar sa-si imbunatateasca moralul, dupa ce a terminat la egalitate in Champions League cu Manchester City, tinand cont ca va trebui sa faca un joc grozav in mansa retur, care va decide calificarea. Cu siguranta PSG este capabila de acest lucru, pentru ca are in atac doi super jucatori, Cavani si Ibrahimovici, iar pe flancuri vor fi Di Maria si Lucas. Marea problema pentru antrenorul Blanc, va fi absenta titularilor Matuidi si David Luiz. In afara de acestia vor mai lipsi mijlocasii Pastore si Verrati.

{{notification_msg}}