Meci de play-off pentru promovare: AC Cesena - Spezia

Analiza meciuri

AC Cesena – Spezia

Saptamana trecuta s-a incheiat campionatul italian Serie B, iar acum se joaca cateva meciuri in play-off, pentru a afla care va fi a treia echipa ce va promova in Serie A. De doi ani de zile, 6 echipe se lupta pentru aceasta pozitie. Acum se va juca eliminatoriu si echipele care au fost pozitionate  mai bine in clasament, vor beneficia de avantajul ca duelul va fi pe propriul teren. Referitor la intalnirile directe din campionat, dintre aceste doua echipe, in tur Cesena a castigat acasa cu 5-1 , iar cea de-a doua parte a sezonului rezultatul final a fost 1-1 pe terenul celor de la Spezia.

AC Cesena

Cesena spera sa obtina un rezultat pozitiv in partida cu Spezia, deoarece are si un moral ridicat dupa ce in ultimele 4 etape, a triumfat de 3 ori si a remizat o data. Avand in vedere ca a terminat campionatul in spatele celor de la Spezia, la o diferenta de doua puncte, este normal ca antrenorul Drago sa se ingrijoreze inaintea acestei confruntari. Cel mai important este sa nu primeasca gol, apoi sa inscrie. Probabil vom vedea o echipa de start schimbata fata de cea din ultima partida cand a invins-o cu 2-1 pe Avellino, deoarece antrenorul incearca mai multe variante si diferite tactici. Vor lipsi Rosseti si Perico, insa nu se stie daca ii vom vedea in teren nici pe Caldare, Kone si Lucchini.

Spezia

A obtinut doar un punct in ultimele doua etape, dupa remiza alba de acasa, cu Ascoli, iar inainte de asta a fost infranta cu 4-0 de Como, o echipa ce e retrogradata de ceva timp. Aceste doua rezultate slabe au venit dupa ce jucatorii antrenorului di Carlo au castigat de doua ori si au remizat o data. Toata lumea se astepta ca sa termine pe o pozitie mai sus in clasament, inaintea ultimelor doua meciuri. Acum trebuie sa lupte pentru a ajunge in semifinala cu Trapani, dupa care va mai intalni un adversar, daca va castiga. Nu va fi usor sa treaca de Cesena, mai ales ca este in scadere de forma. Antrenorul di Carlo nu va putea conta in partida de marti seara pe jucatorii: F.Piccolo, Nene si Postigo. 

{{notification_msg}}