Meci amical: Ungaria – Rusia

Analiza meciuri

Ungaria – Rusia

In unul din duelurile amicale dinaintea preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018, se va intalnit gazda turneului, Rusia, cu Ungaria. Partida va avea loc luni seara in Budapesta. Ungurii au sanse minime de calificare chiar daca ocupa locul 3 in grupa. Pe de alta parte Rusia a evoluat variabil in meciurile de pregatire. Trebuie sa adaugam ca aceasta va fi cea de-a treia confruntare amicala dintre aceste nationale in ultimii 7 ani. In 2010 scorul a fost egal 1-1 in Gyor, iar in 2014 rusii s-au impus cu 2-1 in Budapesta.

Ungaria

Va incerca sa se ravanseze fata de fani sis a castige disputa cu Rusia, mai ales ca are nevoie de o victorie pentru a ridica moralul jucatorilor, dupa cele doua infrangeri consecutive. Ungurii au pierdut amicalul cu Suedia cu 2-0 in noiembrie, iar in martie au fost invinsi cu 2-0 de Portugalia in preliminarii. Asadar, ultimul esec a fost dureros, deoarece a indepertat-o de locul 2, la 5 puncte. Elvetia este liderul grupei si are un avantaj de 8 puncte in prezent. Ungaria va juca urmatoarele meciuri cu Letonia si Andora si spera ca portughezii sa se impiedice, pentru a mai putea spera la locul secund. Korhut, Pinter, Gera, Lovrencsics si Fiola nu au fost convocati de selectionerul Storck.

Rusia

Va disputa doar partide amicale, deoarece este gazda turneului. Primul test cu adevarat va fi la Cupa Confederatiilor, care va fi inaintea Campionatului Mondial. Rusia va mai juca un meci de preagatire cu Chile, iar in primul duel de la Cupa Confederatiilor se va intalni cu Noua Zeelanda. In precedentele confruntari a evoluat variabil. A castigat cu Romania si Ghana, a terminat la egalitate cu Belgia si a pierdut cu Coasta de Fildes, Qatar si Costa Rica. Toate acestea ne arata ca selectionerul Chechesov este in cautarea unei formule castigatoare si ne asteptam sa vedem jucatori noi in primul 11. O veste buna e ca vor reveni pe teren Smolov si Smolnikov. Dzyuba si Kokorin nu au fost convocati pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}