Meci amical: Turcia – Rusia

Analiza meciuri

Turcia – Rusia

Duminica, 4 septembrie, vor incepe preliminariile Campionatului Mondial care va avea loc in Rusia, in anul 2018, iar gazda competitie va juca un meci amical miercuri seara, impotriva Turciei, in Antalya. Ambele echipe au fost prezente la Campionatul European din Franta in aceasta vara, insa au fost eliminate dupa faza grupelor. Turcia a inregistrat o victorie si doua infrangeri, in timp ce Rusia a obtinut doar o remiza si de doua ori a fost invinsa. In ultimele doua partide in care s-au intalnit, Rusia s-a impus de fiecare data cu 1-0.

Turcia

Va incerca sa castige pentru prima data in fata Rusiei. Duelul se va disputa in Antalya si va fi interesant de vazut, cati fani va avea Rusia. Suntem sigur ca vor fi mult mai putini decat suporterii Turciei, care vor sa vada o echipa nationala, cum a fost cea din finalul preliminariilor pentru Euro 2016. Jucatorii selectionerului Terim, au castigat in fata Cehiei cu 2-0, dupa ce in primele doua meciuri au pierdut cu Croatia si Spania. Intre timp, selectionerul s-a decis sa mai faca modificari in lotul echipei si nu i-a mai convocat pe Balta, Inan, Gonul, Turan, Yilmaz si Erkin. Va lipsi fundasul Kaya, pentru ca este accidentat.

Rusia

A dezamagit la Euro 2016, avand in vedere ca a obtinut doar un punct in faza grupelor. Rusia a remizat cu Anglia in primul meci, multumita unui gol inscris in minutele de prelungire. In urmatoarele doua partide a pierdut cu 2-1 in fata Slovaciei si a suferit o infrangere usturatoare cu 3-0, in duelul cu Tara Galilor. Din cauza acestor rezultate slabe, Federatia Rusa de Fotbal a hotarat sa-l demita pe Slutsky si sa-l aduca ca selectioner pe Cherchesov. Misiunea acestuia e sa formeze o echipa cat mai competitiva, pentru ca fanii rusi au asteptari mari de la Cupa Mondiala, pe care o va gazdui Rusia. Este interesant ca nu vor fi in lot 15 jucatori care au fost convocati la Campionatul European din Franta. Cheryshev si Mamaev nu vor fi pe teren in acest duel amical, deoarece sunt accidentati, iar Shirokov si-a incheiat cariera de fotbalist.

{{notification_msg}}