Meci amical: Spania - Tunisia

Analiza meciuri

Spania - Tunisia

Spania, una din favoritele castigarii Cupei Mondiale din aceasta vara, va disputa ultimul test de pregatire in Krasnodar -Rusia, impotriva Tunisiei, care de asemenea se numara printre tarile participantele in marea competitie. Aceste doua echipe s-au mai intalnit o singura data, in Cupa Mondiala din 2006, spaniolii obtinand victoria cu 3-1 in faza grupelor.

Spania

Se dovedeste a fi favorita acestei dispute si cu siguranta echipa va lupta pentru victorie in dorinta de a ne lasa o impresie buna inaintea startului in Cupa Mondiala. In partida de deschidere, Spania va intani marea sa rivala, curenta campioana europeana - Portugalia, partida ce se anunta ca fiind cel mai interesanta a grupei. Avand in vedere ca din grupa acestor doua puternice echipe mai fac parte Iran si Maroc, le vedem ca favorite pe tarile iberice. In urma infrangerii suferite de Spania in Campionatul European, impotriva Italiei, acestia reusesc uimitoarea performata de a acumula 19 jocuri fara infrangere, mentionam si faptul ca depasesc fazele calificarii in Cupa Mondiala aproape fara greseala, inregistrand noua victorii si o remiza. Ultima partida o disputa in fata Elvetiei, remizand 1-1 dar au evoluat fara Carvajal si Busquest, jucatori ce nu vor evolua nici astazi datorita unor mici accidentari.

Tunisia

Revine in scena Cupei Mondiale dupa ce au absentat in precedentele doua. In ultima runda a calificarilor din Africa pentru Cupa Mondiala, obtin patru victorii si doua egaluri - rezultate cu care termina pe prima pozitie in grupa, adunand un punct in plus fata de ocupanta pozitie secunde - Congo. Ultima infrangere a Tunisiei se dateaza din martie anul trecut, intr-o partida amicala impotriva Marocului. In urma calificarii pentru Cupa Mondiala, tunisienii au desfasurat patru partide amicale - in primele doua obtin victorii cu acelasi scor 1-0, cu Iran si Costa Rica, iar recent remizeaza 2-2 cu Portugalia cat si cu Turcia. Dupa aceste partide, selectionerul Maaloul mentioneaza faptul ca trebuie sa intareasca linia de aparare inaintea Cupei Mondiale, unde vor intalni in grupa Anglia, Belgia si Panama.

{{notification_msg}}