Meci amical: Serbia - Israel

Analiza meciuri

Serbia - Israel

Cele doua echipe nu vor participa la Campionatul European si deja au inceput pregatirile pentru urmatoarele calificari. Israel a fost aproape sa prinda playofful pentru calificare in timp ce Serbia a dezamagit si nu pot acum decat sa inceapa reconstructia echipei. Ultimul si singurul meci dintre cele doua formatii dateaza din 2011 cand Serbia s-a impus cu 2-0.

Serbia

Serbia a inceput reconstructia dupa ratarea calificarii la Euro 2016 iar pe banca echipei a fost numit Slavoljub Muslin. Acesta va avea sarcina formarii unei echipe omogene pentru ca de individualitati nu duc lipsa iar ca obiectiv va avea calificarea la urmatoarea cupa mondiala. In ultimul meci amical au reusit sa invinga Cipru cu 2-1, meci in care Muslin a incercat mai multe formule de joc. Singurul absent pentru aceasta partida este Markovic dar el va fi recuperat pana la urmatorul amical cu Rusia.

Israel

Meciul se va disputa in Austria iar aceasta va fi singura partida amicala pe care o va disputa Israelul. Au jucat bine in prima parte a calificarilor pentru Euro 2016 si pareau ca vor prinde cel putin un loc de baraj dar au avut o criza a rezultatelor pe final si au terminat pe locul 4 in grupa. Dupa ratarea calificarii au schimbat antrenorul iar acum pe banca echipei va sta Elisha Levy care va conduce pentru prima oara reprezentativa Israelului. Ultimul amical l-au disputat in martie cand au pierdut 2-0 cu retrezentativa Croatiei. Pentru aceasta partida Levy va avea la dispozitie cel mai bun 11.

{{notification_msg}}