Meci amical: Rusia - Turcia

Analiza meciuri

Meci amical: Rusia - Turcia

Acest amical este cel mai important test de pregatire al echipei ce gazduieste Cupa Mondiala din aceasta vara, fiind si ultimul meci inaintea partidei de deschidere a competitiei, pe care Rusia il va sustine impotriva Arabiei Saudite. Turcia in urma esecului din calificari nu reuseste sa obtina biletul participarii in Cupa Mondiala, dar se dovedeste un adversar bun de antrenament celorlalte selectionate in partidele de pregatire, ramanand neinvinsa in urma ultimilor patru dispute. Ultima intalnire a celor doua selectionate s-a petrecut in urma cu doi ani, partida amicala terminata cu scor egal.

Rusia

Desi nu mai avem mult pana la startul in Cupa Mondiala, selectionata Rusiei se pare ca nu isi gaseste forma dorita, concluzionand in urma infrangerilor suferite recent in meciurile de pregatire. Rusia -  ca si gazda a acestei Cupe Mondiale, a beneficiat de un avantaj frumos, nefiind nevoita sa dispute calificari - participand doar in partide amicale, incluzandu-le in program pe unele dintre cele mai puternice adversare. Ultima victorie a Rusiei dateaza din octombrie anul trecut, scor 4-2 in partida impotriva Coreei de Sud, dupa care remizeaza in urmatoarele doua si pierde ultimile patru meciuri. Remizele au fost impotriva Iranului si Spaniei, iar infrangerile au venit in fata Argentinei, Braziliei, Frantei si in urma cu cateva zile Austria ii invinge cu scorul de 1-0. Asteptam din partea selectionerului Rusiei unele modificari in echipa fata de ultima partida cu Austria.

Turcia

Rateza participarea in Cupa Mondiala, desi in urma victoriei cu Croatia din calificari a avut o sansa buna, dar apoi infrangerea suferita pe teren propriu din partea Islandei, cu scorul de 3-0, le-a spulberat toate sperantele. In urma acestui esec este adus Mircea Lucescu ca antrenor, obiectivul acestuia fiind calificarea Turciei in urmatoarea competitie majora. Sub conducerea noului antrenor roman, Turcia pierde primele doua amicaluri dar in ultimile patru ramane neinvinsa. In urma victorie 2-1 cu Iran si remizei 2-2 cu Tunisia, atacantul Tosun a intrat in centrul atentiei, el fiind marcatorul ambelor goluri din partida cu Iran si inscrie si cu Tunisia. In aceasta partida il vom vedea evoluand pe atacantul Malli in locul lui Tosun si posibil Topal si Ozyakup vor fi si ei inlocuiti.

{{notification_msg}}