Meci amical: Italia - Olanda

Analiza meciuri

          Italia - Olanda

Aceste doua puternice echipe ale Europei nu reusesc calificarea pentru Cupa Mondiala ce se va disputa anul acesta in Rusia. Italia ajunge sa dispute play-off-ull dar este eliminata de Suedia; Olanda termina pe pozitia a treia in grupa de calificare. Ultima partida dintre cele doua selectionate a fost de asemenea un amical, desfasurat anul trecut in Amsterdam, italienii reusind victoria cu 2-1.

Italia

A ramans neinvinsa in urma ultimilor trei partide amicale si cu siguranta isi doresc o victorie astazi in Torino, in incercarea lor de a recastiga increderea suporterilor. Incredere pierduta odata cu ratarea calificarii pentru Cupa Mondiala, dar si pentru infrangerea recenta suferita in amicalul impotriva Frantei cu scorul de 3-1 la Nice. La sfarsitul lunei trecute inregistreaza prima victorie avandu-l ca selectioner pe Mancini, in amicalul desfasurat impotriva unei participante a Cupei Mondiale - Arabia Saudita. In aceste amicaluri disputate recent, Mancini a folosit un numar mare de jucatori si ne putem astepta pentru aceasta partida sa continue schimbarile in linia de start in gasirea celor mai bune variante de care dispune.

Olanda

Dupa ratarea calificarii din Capionatul European desfasurat in Franta, olandezii dezamagesc din nou, nereusind sa prinda nici play-off-ul pentru Cupa Mondiala. Termina pe pozitia a treia in grupa, in urma Frantei si a Suediei. Dupa cele petrecute o schimbare era de asteptat, Ronald Koeman preluand conducerea echipei din luna februarie, avand la activ trei amicaluri - debuteaza cu o infrangere pe teren propriu in fata Angliei, apoi reuseste o victorie frumoasa 3-0 in fata Campioanei Europene - Portugalia, partida disputata pe teren neutru in Elvetia, iar ultima partida de acum patru zile remizeaza cu Slovacia. Am putea deduce ca selectionerul Koeman va folosi cea mai puternica echipa pentru aceasta partida.

 

{{notification_msg}}