Meci amical: Germania – Anglia

Analiza meciuri

Germania – Anglia

Miercuri seara se va juca in Dortmund o partida amicala interesanta, intre Germania si Anglia, inaintea inceperii duelurilor din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Aceste doua echipe sunt pe primul loc in grupele din care fac parte. Germania a castigat toate cele 4 meciuri, iar Anglia a triumfat de 3 ori si o data a terminat la egalitate. Trebuie sa precizam ca englezii s-au impus in ultimele 3 confruntari in deplasare cu nemtii, dar au pierdut doua amicale acasa, in 2007 si 2013, de asemenea au fost infranti la Campionatul Mondial din 2010, gazduit de Africa de Sud.

Germania

Toate acestea ne arata ca echipa care a obtinut titlul mondial din 2014 in Brazilia, va fi motivata sa o invinga acasa pe Anglia, mai ales ca isi va imbunatati si moralul pentru duelurile din preliminarii, ce vor urma. Am mentionat deja ca Germania a bifat 4 victorii consecutive, cu Irlanda de Nord si Cehia acasa, iar in deplasare a triumfat in fata celor de la San Marino si Norvegia, reusind sa marcheze in total de 16 ori, fara sa primeasca gol. In precedentele doua meciuri amicale de asemenea nu a incasat nici un gol si a castigat cu 2-0 duelul cu Finlanda, iar cu Italia a remizat 0-0. Din acest motiv credem ca selectionerul Low va face modificari in primul 11, pentru ca au revenit Kroos, Sane si Khedira, insa din cauza accidentarilor vor lipsi mai multi jucatori printre care se numara: Gundogan, Gotze, Boateng, Reus, Ozil si Neuer.

Anglia

Ultima oara a terminat la egalitate 2-2 cu Spania, o partida amicala disputata pe stadionul Wembley. Inainte de asta, a bifat 3 victorii in meciurile din preliminarii cu Slovacia, Malta si Scotia, iar cu Slovenia a remizat fara goluri. Nici Anglia nu a primit gol in aceasta campanie de calificare, insa in duelul amical cu Spania, defensiva a cedat de doua ori, asa ca trebuie sa fie atenta miercuri seara. Apoi tanarul selectioner Southgate a condus echipa spre victorie, in disputa cu Slovacia si acum credem ca va folosi o tactica mai defensiva. Pe lista indisponibililor se afla: Henderson, Antonio, Walker, Kane, Rose si portarul Butland.

{{notification_msg}}