Meci amical: Franţa – Paraguay

Analiza meciuri

Franta – Paraguay

Este un duel de pregatire pentru ambele echipe inaintea meciurilor din preliminariile pentru Campionatul Mondial si cu siguranta antrenorii vor profita de aceasta oportunitate ruland mai multi jucatori. Diferenta e ca Franta va juca curand in Suedia, in timp ce Paraguay va mai juca o partida de pregatire cu Peru. In primele 5 runde, francezii au bifat 4 victorii si se lupta pentru locul 1, in timp ce Paraguay are sansa sa ajunga pe pozitia a 5 a, care o duce la baraj. Ultima confruntare dintre aceste doua nationale a fost tot una amicala in 2014, care s-a incheiat la egalitate 1-1, in Nice.

Franta

A pierdut finala Campionatului European, insa nu a afectat-o foarte mult, pentru ca se descurca grozav in aceste preliminarii, in care a remizat o singura data. Dupa finala cu Portugalia, a mai disputant un duel amical cu Italia, pe care l-a castigat cu 3-1. Bifat 4 victorii si o remiza si se afla pe primul loc din grupa. In precedentele doua partide de pregatire a terminat la egalitate cu Coasta de Fildes si a pierdut cu 2-0 pe teren propriu in fata Spaniei. Vor absenta Gameira, Rami, Cabaye si Mangala.

Paraguay

Usor se indeparteaza de Campionatul Mondial din Rusia, deoarece are sanse din ce in ce mai mici de calificare. Nu putem spune ca evolueaza rau, fiindca a invins-o pe campioana Americii de Sud, Chile, cu 2-1, pe Ecuador si chiar pe Argentina cu 1-0, insa a pierdut si 3 din ultimele 4 confruntari. In prezent se afla pe locul 8 in grupa si se stiu deja cele 4 echipe care vor fi prezente la Campionatul Mondial Din Rusia. Paraguay se lupta pentru pozitia a 5 a, care duce la baraj. Cu siguranta antrenorul va folosi un prim 11 puternic, dar vor fi si cateva schimbari.

{{notification_msg}}