Meci amical: Belgia - Costa Rica

Analiza meciuri

Beligia - Costa Rica

Belgia si Costa Rica disputa cel de-al treilea si ultimul meci de pregatire, inaintea startului in Cupa Mondiala. Belgienii joaca primele doua amicaluri tot pe teren propriu, reusind o victorie si o remiza, de cealalta parte - Costa Rica bate Irlanda de Nord cu 3-0 pe teren propriu si pierde in deplasare la englezi. Belgia are o serie de cinci rezultate fara infrangere, Costa Rica aduna destul de multe ingrangeri in ultima vreme, pierzand cinci meciuri din ultimile sapte. Aceast test se dovedeste de bun augur pentru belgieni inaintea disptei cu Panama, cat si un antrenament bun pentru Costa Rica inaintea primei partide cu Serbiei, din cadrul grupelor Cupei Mondiale din acest an.

Belgia

Se poate declara satisfacuta in urma rezultatelor recente din ultimile doua amicaluri si cu siguranta spera ca parcursul bun sa continue si in aceasta disputa. In primul amical intalnesc Portugalia, care s-a dovedit un adversar puternic in urma rezultatului de egalitate 0-0. A doua adversara - Egipt, fiind surclasata cu scorul de 3-0. Inaintea ultimei partide, selectionerul Martinez a optat pentru o formatie aproape identica ca cea din prima  in care au remizat cu portughezii, dovedind faptul ca este hotarat in abordarea distributiei pe teren a jucatorilor, pentru startul in Cupa Mondiala. In meciul de astazi ne putem astepta ca Fellani, Batshuayi si Bayata sa evolueze inca din starul partidei.

Costa Rica

In primul amical intalnesc una din tarile neparticipante in Cupa Mondiala - Irlanda de Nord, ce nu a evoluat cu cea mai buna echipa, lucru de care Costa Rica a stiu sa profite, castigand partida cu 3-0. In ultima partida au intalnit un adversar mult mai puternic, englezii dovedind si prin scorul 2-0 ca sunt mai bine pregatiti. O parte din jucatorii importanti care au si absentat in ultimul meci, sunt canditati in alcatuirea formatiei de astazi - starul B. Ruiz si O. Duarte. Cel mai probabil selectionerul echipei va aborda un unspreceze asemanator cu cel din partida disputata impotriva Serbiei.

{{notification_msg}}