Meci amical: Anglia - Costa Rica

Analiza meciuri

Anglia - Costa Rica

In aceasta seara Anglia va disputa ultima sa partida de pregatira inaintea startului in Cupa Mondiala, Costa Rica - oponenta din acest amical, ia de asemenea parte in prestigioasa competitie. Aceste doua selectionate s-au mai intalnit o singura data in grupele Cupei Mondiale din Brazilia in urma cu patru ani, partida terminandu-se cu scorul 0-0.

Anglia

Rezultatul de egalitate din Cupa Mondiala de acum patru ani, i-a costat scump pe englezi, oprindu-i din avansarea in runda precedenta, de cealalta parte, Costa Rica a profitat de rezultatul nul, avansand din fazele grupelor. In urma celor intamplate, Anglia cu siguranta va dori revansa, profitand si de forma excelenta in care se afla echipa, care aduna in ultima partida amicala, disputata in urma cu cateva zile impotriva Nigeriei, cel de-al noualea meci fara infrangere. Din lotul echipei va absenta atacantul Kane, din cauza unei accidentari, mijlocasul Delph si fundasul central Jones vor fi si ei scutiti de aceasta partida. Antrenorul Southgate anunta-se deja ca va face cateva schimbari in echipa fata de ultima disputa cu Nigeria, in special ca ii are la dispozitie pe Alexander-Arnold si Henderson.

Costa Rica

Urmeaza sa dispute penultimul amical inaintea inceperii Cupei Mondiale, mentionam ca ultima partida pregatitoare urmeaza sa o dispute in fata Blegiei. Cu siguranta aceste teste vor fi foarte dificile pentru antrenorul Ramirez inaintea startului in cea de-a doua prezenta consecutiva in Cupa Mondiala. In precedenta Cupa Mondiala din Brazilia, Costa Rica reuseste frumoasa performanta de a atinge sferturile de finala. Obtine calificarea in urma clasarii pe a doua pozitie in CONCACAF iar acum se pregateste sa infrunte puternicele adversare din grupa sa: Brazilia, Elvetia si Serbia. In urma ultimei dispute de acum patru zile, inving Irlanda de Nord cu 3-0 si probabil nu vor exista schimbari din partea antrenorului Ramirez in alcatuirea echipei.

{{notification_msg}}