Meci amical: Anglia – Australia

Analiza meciuri

Anglia – Australia

Acum 5 zile Anglia a invins-o cu 2-1 pe Turcia in Manchester, iar de aceasta data cei mai buni fotbalisti englezi vor juca vineri seara un alt meci amical cu Australia, detinatoarea Cupei Asiei. Ne asteptam sa vedem un duel interesant, deoarece Anglia se pregateste pentru Campionatul European din Franta, in timp ce Australia asteapta sa joace calificarile pentru Cupa Mondiala care va avea loc in Rusia, in anul 2018. Aceasta va fi cea de-a treia confruntare dintre cele doua echipe nationale, iar pana acum ambele au castigat cate o partida.

Anglia

Este aproape sigura ca o va invinge pe Australia in fata suporterilor, mai ales ca vrea sa plece cu un moral ridicat in Franta, pentru turneul final Euro 2016. Si-a imbunatatit jocul in ultima vreme, dupa cum s-a vazut si in duelul castigat in fata Turciei cu 2-1 pe stadionul Etihad, daca ne readucem aminte de meciul din luna martie cand a pierdut cu 2-1 pe Wembley, cu Olanda, o echipa care nu a reusit sa se califice la Euro2016. Anglia este singura echipa care a obtinut punctaj maxim in preliminariile pentru turneul final din Franta. Inainte de a pierde cu Olanda, a castigat doua dueluri amicale cu nationale puternice ca, Germania si Franta. Intre timp a pierdut acasa cu Spania, asa ca antrenorul Hodgson trebuie sa mai imbunatateasca jocul echipei, inainte de inceperea Campionatului European. Ne asteptam sa vedem mai multe modificari in primul 11, fata de partida cu Turcia, tinand cont ca au revenit jucatorii de la Liverpool si Manchester United.

Australia

Incearca sa profite de pauza dintre meciurile pentru calificarile la Cupa Mondiala 2018 din Rusia, antrenandu-se in unele partide amicale. A castigat in luna martie cu 5-1 in fata Iordaniei si cu 7 victorii si o infrangere, este prima echipa din grupa de preliminarii. Urmatoarele meciuri vor fi cu adversare mai dificile precum: Arabia Saudita, Irak si Japonia. Din aceste motive antrenorul Postecoglu a luat decizia ca echipa pe care o pregateste, sa mai joace doua meciuri amicale cu Anglia si Grecia, pentru a mai testa unii jucatori. Probabil va fi aceeasi echipa de start care a fost si in partida amicala cu campioana mondiala Germania, cand a reusit sa remizeze 2-2, in Kaiserslautern. Nu credem ca ii vom vedea in teren pe atacantii Giannou si Cahill.

{{notification_msg}}