Major Soccer League:Real Salt Lake - San Jose Earthquakes

Analiza meciuri

Real Salt Lake - San Jose Earthquakes

Aceasta etapa de MLS va debuta cu un meci din conferinta de est in care se vor confrunta echipa de pe locul 4 Salt Lake si echipa de pe locul 8 San Jose. San Jose are un meci mai putin disputat si e la 5 puncte distanta de adversarii lor din aceasta seara. Ultimul meci disputat intre cele doua echipe la Salt Lake s-a terminat 1-1.

Real Salt Lake

Real are nevoie de o victorie in aceasta partida pentru a repara relatia cu fanii, care a avut de suferit dupa ultimele rezultate. Nu trec prin cea mai buna forma a sezonului, in ultimele meciuri au obtinut 3 remize si 2 infrangeri. In aceiasi perioada au fost eliminati si din Cupa Americii de Seattle. Au nevoie de o victorie si pentru a nu se mari distanta fata de primele 3 echipe din clasament. Antrenorul Cassar nu va putea conta in acest meci pe Sunny si Welshman.

San Jose Earthquakes

Oaspetii din aceasta seara vor aborda aceasta partida dupa o victorie importanta in ultima etapa impotriva celor de la Toronto, victorie care a intrerupt o serie negativa de rezultate. Au trecut printr-o perioada grea in care au avut o serie de 4 remize si 4 infrangeri, dupa acele rezultate au cazut in clasament si trebuie sa lupte pentru un loc care duce in play-offul conferintei de est. Au probleme serioase de lot inaintea acestei partide , Godoy si Quinter au fost eliminati in partida cu Toronto iar Sarkodie Goodson si Pelosi sunt accidentati.

{{notification_msg}}