Major Soccer League: New York City - Colorado Rapids

Analiza meciuri

New York City - Colorado Rapids

Putem spune ca acest meci este un derby, avand in vedere ca NY City este liderul din liga de est, iar Colorado se afla pe pozitia secunda in liga de vest. Colorado este intr-o situatie mai buna pentru ca mai are de disputat doua partide. Echipele joaca diferit, NY City marcheaza mult dar si incaseaza, in timp ce Colorado are cea mai buna defensiva din campionat. De asemenea Colorado este intr-o forma mai buna, cu toate ca obtinut doar 6 puncte din ultimele 4 meciuri. Ultima intalnire directa dintre aceste doua cluburi s-a incheiat cu o remiza alba.

New York City

Continua sa fie lider in liga de est, insa are o evolutie variabila. Putem spune ca intregul sezon a fost cu urcusuri si coborasuri pentru cei de la NY City, care nu au mai terminat la egalitate de ceva vreme. Ultima data a remizat in luna mai, iar in ultimele 4 etape a castigat de doua ori si a avut parte de doua infrangeri. Toate acelea meciuri le-a jucat in deplasare, unde a avut o evolutie mai buna in acest sezon, decat in partidele de pe teren propriu. A fost infranta de Kansas City, dar pe de alta parte a obtinut o victorie importanta cu 3-1 in fata celor de la Montreal. In etapa trecuta a pierdut cu 4-1 in derby-ul cu NY Red Bulls. In afara de punctele pierdute, a ramas si fara cativa jucatori care au primit al doilea cartonas galben, printre care se numara: Allen, Villa, Bravo si White. Noua achizitie Chanot nu va juca si mai sunt probleme de lot cu privire la accidentari.

Colorado Rapids

Este in forma, dupa cum se vede cand uitam in clasament. Evolueaza foarte bine pe teren propriu, unde nu a fost invinsa, iar in deplasare intampina dificultati, deoarece a castigat de doar de doua ori. In ultimele 9 partide a fost infranta doar o singura data, in Cupa, unde a fost elimnata de FC Dallas. In campionat a pierdut doua dueluri, ultima data la mijlocul lunii aprilie. Se afla intr-o serie de 15 meciuri fara infrangere si are cea mai buna defensiva din liga. In precedentele 5 etape, a remizat de 4 ori si obtinut o victorie cu Kansas. A terminat la egalitate 1-1 in etapa trecuta cu FC Dallas. Vor lipsi mai multi jucatori din cauza accidentarilor, printre care ii enumeram pe: Serna, S. Ledger si J. Jones.

{{notification_msg}}