Major League Soccer: Montreal Impact – New York City

Analiza meciuri

Montreal Impact – New York City

Cu siguranta este unul din cele mai interesante dueluri de duminica din Major League Soccer, deoarece se intalnesc doua echipe puternice din liga de est. Ocupanta locului 4 Montreal, mai are doua meciuri de disputat si este la 4 puncte de liderul New York City. Referitor la forma lor din prezent, New York City a pierdut in deplasarea de la Kansas dupa o serie de 4 victorii, in timp ce Montreal a obtinut doar rezultate pozitive in ultima perioada, 2 triumfuri si 4 remize. Prima intalnire directa din acest sezon s-a incheiat la egalitate 1-1, iar anul trecut a castigat de fiecare data echipa oaspete.

Montreal Impact

Va incerca sa obtina toate cele 3 puncte din aceasta partida, mai ales ca in cazul unei victorii se va apropia de New York City la doar 1 punct. Am mentionat deja ca Montreal mai are de jucat doua meciuri si chiar un rezultat de egalitate in acest derby nu ar fi rau deloc, avand in vedere ca a remizat de 4 ori in ultimele 5 confruntari. A terminat la egalitate 1-1 cu Real Salt Lake si cu fosta campioana Portland, in precedentele partide jucate in deplasare, iar inainte a remizat 2-2 acasa cu Kansas si a castigat in fata fanilor duelul cu New England, cu 3-2. Toate acestea ne arata ca Montreal joaca deschis, cu scopul de a inscrie un gol mai mult decat adversari si ne asteptam sa o vedem evoluand la fel si in fata liderului. Vor lipsi Romero, Ciman si Dnadel, insa il vom vedea in teren pe cunoscutul atacant Drogba.

New York City

Este pe primul loc in liga de est ce apartine de Major League Soccer, cu toate ca a pierdut cu 3-1 in precedenta disputa din deplasare cu Kansas. Inainte de asta, jucatorii antrenorului Vieira au obtinut 4 victorii la rand. Acea serie pozitiva de rezultate, a venit dupa o perioada slaba in care a remizat de doua ori si tot de atatea ori a fost infranta, fiind eliminata si din Cupa de catre rivala Cosmos. Va trebuie sa fie foarte atenta, pentru ca va intalni una din cele mai bune echipa din liga, care nu a fost invinsa de mult timp. Este adevarat ca linia de fund a celor de la Montreal da semne de slabiciune si din acest motiv antrenorul Vieria va miza pe contraatacuri. Din cauza accidentarilor vor absenta Brava, Brandt si probabil Mendoza. 

{{notification_msg}}