Major League Soccer: Los Angeles Galaxy – Houston Dynamo

Analiza meciuri

Los Angeles Galaxy – Houston Dynamo

In acest weekend se vor juca multe meciuri interesante in Major League Soccer. Vom incepe analiza cu un duel din liga de vest, intre LA Galaxy si Houston Dynamo. Ambele echipe joaca din ce in ce mai bine, insa LA Galaxy este pozitionata mult mai bine, pe locul 4, in timp ce Houston se afla in partea de jos a clasamentului, la 11 puncte distanta de rivala din acest meci. Ultima confruntare directa a fost in luna aprilie a acestui an in Houston si s-a incheiat cu victoria oaspetilor cu 4-1. Sezonul trecut a triumfat echipa care a jucat pe teren propriu atat in tur cat si in retur, iar in cel de-al treilea duel scorul a fost egal.

Los Angeles Galaxy

Echipa gazda spera la o noua victorie, avand in vedere ca adversara se afla pe penultimul loc si dupa cum am spus mai sus, este si intr-o forma mult mai buna. In al doilea rand, Galaxy vine dupa doua victorii consecutive in campionat si una in Cupa. Este la egalitate de puncte cu echipa de pe pozitia a treia Real Salt Lake, iar liderul Dallas, respectiv echipa de pe locul 2 Colorado, au un avantaj de 8, respective 5 puncte, si din acest motiv LA Galaxy trebuie sa triumfe in duelul cu Houston. In precedentele doua partide, a castigat cu 2-0 acasa cu Vancouver si cu 1-0 in deplasarea de la Seattle, asa ca antrenorul Arena trebuie sa fie incantat de defensive, dar mai ales de atac, avand in vedere ca au revenit la echipa Kean si Zardas. Vor lipsi din cauza accidentarilor fundasul Rodgers si portarul Kennedy, dar in schimb antrenorul va putea conta pe de Jong si Cole in aceasta disputa.

Houston Dynamo

A eliminat-o pe Sporting Kansas City din Cupa si s-a calificat in sferturile de finala. In campionat, aremizat 0-0 cu Orlando in deplasare, dupa ce acum doua etape a invins-o pe Philadelphia cu 1-0, in fata fanilor. In ciua acesto rezultate, Houston nu a iesit din subsolul clasamentului, iar in prezent are cu doua puncte mai mult decat Seattle si 4 fata de San Jose. Este greu de crezut ca va prinde pana la sfarsit o pozitie care sa o duca in play-off, pentru ca in acest moment are cu 10 puncte mai putin decat echipele ce se afla in acea zona. Asadar, antrenorul Barrett va trebui sa puna accent mai mult pe Cupa, si sa gandeasca o tactica ce va da roade in campionatul viitor. Asta nu inseamna ca se va lasa invinsa in confruntarea cu LA Galaxy. Nu vor fi pe teren mijlocasul Lovejoy si fundasul Beasley, deoarece sunt accidentati.

{{notification_msg}}