Major League Soccer: Colorado Rapids – Portland Timbers

Analiza meciuri

Colorado Rapids – Portland Timbers

In derby-ul din liga de vest, liderul din Major League Soccer, Colorado, se va intalni cu fosta campioana Portland, care in prezent ocupa pozitia a 6 a si are cu 9 puncte mai putin decat adversara din acest meci. Ambele sunt neinvinse de ceva vreme in campionat, insa au fost eliminate saptamana trecuta din Cupa Americana, de catre Dallas si LA Galaxy. In sezonul trecut Portland Timbers a castigat ambele confruntari cu Colorado Rapids.

Colorado Rapids

Desigur, acesta este un motiv in plus pentru care isi doreste o noua victorie, mai ales ca acum este intr-o forma grozava, fiind pe primul loc in clasament. Vine dupa o serie foarte buna de 7 victorii si o remiza obtinute pe teren propriu. Acum o va intalni pe fosta campioana care a inceput sa evolueze din ce in ce mai bine, asa ca nu va fi un duel usor. Din acest motiv, acum 5 zile in urma, antrenorul Mastroeni a jucat in Cupa cu o echipa combinata. Dupa 90 de minute scorul a fost 1-1, insa in reprizele de prelungire a mai incasat un gol ce a dus la eliminarea din competitie. Acum ne asteptam sa-i vedem in teren pe cei mai buni jucatori, cu exceptia lui Serna, St. Ledger si Burling, care vor lipsi pentru ca sunt accidentati.

Portland Timbers

Fosta campioana, a sarbatorit prea mult castigarea titlului, pentru ca la inceputul acestui campionat a jucat foarte slab, insa si-a mai revenit. Inaintea acestui derby cu Colorado, a trecut printr-o serie de 5 rezultate pozitive, cu 3 victorii si doua remize. In ciuda rezultatelor slabe din primele etape, se afla totusi la 9 puncte de liderul Colorado, asa ca o victorie acum va insemna foarte mult. Probabil din aceasta cauza, antrenorul Porter a decis sa-si odihneasca cei mai buni jucatori pentru intalnirea cu liderul, fiindca a jucat mai mult cu rezervele in Cupa si Portland a fost eliminata de catre LA Galaxy din acea competitie. Un rezultat pozitiv in campionat este mult mai important pentru Portland, mai ales ca va juca in deplasare si va fi nevoita sa aplice o tactica cat mai ofensiva inca din startul partidei. Pe lista absentilor se regasesc fundasii Thoma si Powerl si portarul Kwarasey.

{{notification_msg}}